Jaz imam Samsung 28 " 4K in sem zelo zadovoljen (Mimovrste, 251 €)Še kakšen predlog konkretnih monitorjev?
Jaz imam Samsung 28 " 4K in sem zelo zadovoljen (Mimovrste, 251 €)Še kakšen predlog konkretnih monitorjev?
Verjetno ni IPS?Jaz imam Samsung 28 " 4K in sem zelo zadovoljen (Mimovrste, 251 €)
A ima kdo cel članek?Acer Nitro XV340CKP - Ultraširok, ravan i fokusiran na igre
Acer je ponudu ultraširokih monitora za igranje obogatio modelom koji je opremljen 34-inčnim panelom sa 144-hercnim osvježavanjem. Specifičan je po tome što, za razliku od većine konkurenata, nije zakrivljen, te koristi tehnologiju IPS, koja rezultira većom oštrinom u igramawww.bug.hr
Tole si iskal?Da, scaling na windowsih je takšen šrot, da se opisat ne da... imam 13" in 14" laptopa s fhd in je na 125% obupno. Z vsako aplikacijo posebej se moram ukvarjat z dpi nastavitvami, da ni spacana. Pri nekaterih niti to ne pomaga.
Bojim se pa, da bo na moji desktop kiši z linuxom vse še veliko huje. Mac po drugi strani ima to rešeno vrhunsko. Nisem še naletel na problem.
Monitor sem pa gledal recimo dell s271d, ampak nikjer ni dobavljiv. Je fajn, da ima prost iso mount za nuca in pa dovolj digitalnih vhodov za 3 kište, ki jih imam na mizi.
Kje si to videl?vidim, da ga bo tudi amazon v kratkem dobil
Lahko vzameš tudi brez usb-c, pa daš en adapter/dock pa je. Js imam nekega kitajskega za 35€ (https://www.banggood.com/Blueendles...p-1697860.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN), v njega priklopljen polnilec, ekran preko hdmi, usb dongle za miško+tipkovnico, zvočnike preko 3.5mm, LAN kabel in en usb podaljšek, da imam zadevo pri monitorju. Vseskupaj pa preko enega usb-c kabla v laptop.
Jaz sploh ne bi kupil brez docka, to je osnova za mene da ne rabim XY kablov vedno znova priklapljati. Tak monitor ti bo 5+ let držal in +100€ na tako obdobje ni neke omembe vreden denar. Ena kavica manj na mesec.
Hej. Nimam najboljših izkušenj s poceni docki, vedno nekaj ni delalo.