21.12.2012

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Edina, ki pa vseeno ve več od Sumercev in Majev, in ni pod vplivom ne NASE, Bilderbregov, kuščarjev itd..., je pa lesena mizica na Koroškem.

Kdaj jo gremo preverit?
hysterical-1.gif

Alter odprava na Koroško? Da pridemo resnici do dna.
aplauz.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Pa kaka nasa no. Skrivne vlade, HAARP, kuščarji, podzemna zaklonišča, bilderbergi, zionisti,...
grin1.gif
Čist use je res,.......sodni dan prihaja in na zadnji sodbi bote odgovarjali za svoje grehe, grešniki neverni.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik QBR pravi:
Capl, ti si pri jehovcih?
17758-icon_confused.gif
Pridejo večkrat k meni,....kake babe
grims-1.gif

....bom pa ostal pri RKC, ker je dovoljeno konzumirat alkohol, pa še količinsko ni omejen
cool-1.gif

QBR

Pripravnik
26. okt 2012
886
0
16
Citat:
Uporabnik capl pravi:

....bom pa ostal pri RKC, ker je dovoljeno konzumirat alkohol, pa še količinsko ni omejen
cool-1.gif

hebeš cuzo, če pa ne podpirajo seksa. Riknejo jetra in [cenzura]. P'r konkurentih pa menda celo swingajo.
cheer.gif

Je glih taprav cajt, da zlezeš v luft še za en duhovni nivo, predno te 21. 12. do konca zalije.
evil.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Se strinjam. Zadnji cajt je za nabavo čolna po ugodni ceni.
Tik pred zdajci bo šla cena v nebo.
smile-1.gif

QBR

Pripravnik
26. okt 2012
886
0
16
OK. Ti mu prodaš čoln, jaz pa tri vesla, ki mi ležijo v garaži.

Zdej, če bo fasal tretje oko, mu mogoče zraste še tretja roka.
grin1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Zakaj bi mi prodajala, ni smisla, upoštevajoč plačilno nedisciplino, je rok plačila ene 2leti po koncu sveta.....
.....najpametneje je, da mi vse skup šenkata, sj dnar porabit, itak nimata več časa.
.....js bi še kak motorček zraven, se mi ne ljubi veslat, jadrat pa ne znam,.....
.....ja, pa za gorivo bi še pol rabil nekaj.....
wink-1.gif

QBR

Pripravnik
26. okt 2012
886
0
16
Nikol ti ni zadosti! Dobro te je RKC izšolala, dobro!
e015.gif

Mimogrede, če ti bo motorček prdel za ritjo, ne boš mogel molit rožnega venca, ker niti samega sebe ne boš slišal.
Bo bolj ziher, da pljuneš v roke in veslaš. Dobo boš močne roke, pa na neumnosti ne boš imel cajt mislit in se boš tako izognil tardeči skušnjavi.
evil.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Dobro, no, pol pa samo čoln in vesla, motorčku se pa odpovem,.....
....samo, ker sta pa zdaj privarčevala motorček, se pa spodobi, da mi za malico nekaj dodata,namesto goriva, da mi ublažita izgubo pri poslu..
grin1.gif

QBR

Pripravnik
26. okt 2012
886
0
16
ksz...

Še malo bolj resno:

Poznam tipa, od pamtiveka brezposelnega, ki je pred dvemi leti podedoval lepo enosobno stanovanje v Ljubljani. Zanj je dobil 103.000€. Kljub temu, da je bil sam podnajemnik, je stanovanje prodal in vse 103 čuke dobesedno zluftal. Ves čas je naokoli razlagal o prihajajočem datumu 21.12. 2012.
Od vsega denarja je uspel, nekje dol - na ciganskem, kupiti malo parcelico, si dati postaviti leseno barako, ter se naseliti vanjo.
Danes sosedom kida gnoj, saj nima niti za burek in je ves paničen, če se 21. drug mesec ne zgodi nič.
stupid-1.gif

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.610
1.002
113
49
KR
Citat:
Uporabnik QBR pravi:
ksz...

Še malo bolj resno:

Poznam tipa, od pamtiveka brezposelnega, ki je pred dvemi leti podedoval lepo enosobno stanovanje v Ljubljani. Zanj je dobil 103.000€. Kljub temu, da je bil sam podnajemnik, je stanovanje prodal in vse 103 čuke dobesedno zluftal. Ves čas je naokoli razlagal o prihajajočem datumu 21.12. 2012.
Od vsega denarja je uspel, nekje dol - na ciganskem, kupiti malo parcelico, si dati postaviti leseno barako, ter se naseliti vanjo.
Danes sosedom kida gnoj, saj nima niti za burek in je ves paničen, če se 21. drug mesec ne zgodi nič.
stupid-1.gif

hysterical-1.gif

Edin
uf-1.gif
mu ostane.

jello

Guru
22. sep 2008
10.310
3.932
113
Pri nas na kmetih mrgoli takih, ki jim je uspelo v 20 letih zapit in zagonit kar so prej gradile 4 generacije. Kako došlo, tako prošlo. Nikogar ni, ki bi se zato sekiral, za svojo srečo pa tudi ne rabi drugega kot litrco in oprane oziroma neposcane gate na 14 dni. Pač (na srečo) slepa veja evolucije.

QBR

Pripravnik
26. okt 2012
886
0
16
Samo, ta pacient malo izstopa. Je ljubljančan srednjih let, (malomeščanski srednje slojec) in sploh ni pijanec. No ja, vsaj do nedavnega ni bil. Je le en tipičen hohštaplarski zabušant, ki meni, da ga družba ne bo izkoriščala, temveč mora družba delati zanj.

Sedaj počasi seda na svojo kahlo ....

QBR

Pripravnik
26. okt 2012
886
0
16
Ne le da bo na socialni. Bil je do sedaj in bo še naprej.

Res pa je, vsaj sam trdi tako, da je duhovno na takšnem nivoju, da ga niče ne more doseči. Tretje oko ima že tako staro in utrujeno, da rabi zanj očala za na blizu.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
...in država bo, zaradi socijalne, rubila samo barako, če je sploh njegova, drugače bi mu pa stanovanje......
Vidiš, kako racijonalno razmišlja človek na višjem nivoju?,...v nasprotju s tabo, ki plačuješ davke in stroške, on denar prejema in to brez dela, zato mu ostane tudi ves čas, ki ga ti zapraviš za delo, časa pa niti najbogatejši, ne more kupit, se pravi, de je bogatejši od tebe, če ima nečesa na pretek, kar tebi primanjkuje.
....si vidu logiko višjega nivoja
evil.gif