2013 Lexus GS

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
GM koncern je razpadel. Ali sem napačno obveščen?

The joys of bailouts. They are still alive and kicking.
cheer.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
In zakaj bi potem forumaši kupili Lexus zgolj zaradi tako imenovane ekskluzivnosti ?
grin1.gif
Nič se ne boj... tu je eksluzivnost klijo in kia...

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:
By the pot, kar se tiče korejskih vozil, pa grejo samo proti vrhu! Veste, da so poleg japoncev narod, ki ima najbolšo gospodarsko rast in, ki dosti več delajo od evropejcev?! Poglejte si malo njihove izdelke, kar se tiče elektronike! Počasi že japonci zgubljajo prvo mesto zaradi njih!

Kitajci oboje pihnejo na celi črti.

Poglej si malo njihove izdelke, kar se tiče crash testov.

Nauk ali morala - ni vse v enem gospodarskem kazalcu in ni vsaka gostilniška bistroumnost za ponucat.

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Odkdaj je kitajc, korejc ali japonc?? Mešaš jabuke in hruške skupaj !
wink-1.gif
Sam se pa ne čudi, da bojo pa tud kitajci napredoval v kvaliteti v bodoče.
Pa še en zanimiv drag race!
petnajsterica najbolših

Nazadnje urejeno:

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:
Odkdaj je kitajc, korejc ali japonc?? Mešaš jabuke in hruške skupaj !
wink-1.gif
Sam se pa ne čudi, da bojo pa tud kitajci napredoval v kvaliteti v bodoče.

crazy1.gif

Preberi najprej svojo klobaso, potem pa tole:

Citat:
In 2010, China's GDP was valued at $5.87 trillion, surpassed Japan's $5.47 trillion, and became the world's second largest economy after the U.S.

Kitajska z levo roko demantira tvojo gostilniško tezo "poglej kako jim gre v gospodarstvu, valjda delajo dobre avtomobile in skoz boljši bojo". Bolj preprosto ne morem povedati.

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Zanimivo kako majhna razlika med prvim in zadnjim, medtem ko so cenovne razlike ogromne.

GT-R pričakovano najboljši, saj ima daleč najboljši "lančkontrol".

Ampak, ker ravnina ni vse, bi jaz izbral Porsche GT3 RS
grin1.gif
. , sledil bi MB SLS,....itd.

Generik

Guru
14. maj 2011
3.901
1.279
113
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Zanimivo kako majhna razlika med prvim in zadnjim, medtem ko so cenovne razlike ogromne.

GT-R pričakovano najboljši, saj ima daleč najboljši "lančkontrol".

Ampak, ker ravnina ni vse, bi jaz izbral Porsche GT3 RS
grin1.gif
. , sledil bi MB SLS,....itd.

Ti si pa zgrešil topic
grin1.gif
Tamle, sosednji je pravi: klik

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Tu je tudi bil omenjen ta drag race. Videl pa sem šele potem, da je posebej topic.
grin1.gif

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Kitajci bajno prodajo čangšlang robe, zato pa so tok uspešni. Še vedno me pa še en prepričajo, da kupim njihov avto ali motor. Se držim kar JAponcev.

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Po čem vidiš da so aftermarket?
Pri Lexusu se kot hudič križa izogibajo aftermarket parkirnih senzorjev. Tovarniški pa od zunaj ne izgledajo prav nič drugače le integrirani so z vgrajenim displejem.
Je pa lahko testni avto preprodukcijski model. Kasneje so pa reči malenkostno drugačne, povsem druge pnevmatike in podobno.

Recimo tako je bilo s testnim CT, ki sem ga vozil lani maja. Produkcijski je pa bil še za par decibelov tišji, pa povsem druge pnevmatike (proizvajalec in model), seveda z manj decibeli hrupa, drugačen prtljažnik z drugo opremo (špric pumpa namesto nadomestne gume) skratka še malo fine tuninga.

Nazadnje urejeno:

Drifter

Fizikalc
22. jul 2007
1.167
14
38
pa kje vidi d so aftermarket china crap? pa dej poglej se enkrat pa boš vidu..sej vsi china so taki izbočeni k jih ma ta lex gor originalni so pa v liniji z površino odbijača..no vsaj pri večini avtov je tako..na nobenem še nism vidu serijskih k bi zgledal tak k na tem gs-u

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Ne bo držalo.
smile-1.gif

Lexusovi original senzorji so pač izbočeni, kot so tisti na sliki. Enako je na mojem CT.