a se je ze kdo vprasal, da tudi v nasih kinih ni slika ravno na nivoju - vse nekaj razmazano tako da me ze rahlo moti, docim zvok je pa solidenLPWWY
Oziroma isti stavek iz nevtralnega zornega kota:Citat:
Uporabnik nekdo pravi:
Ali bo cene določala raja, ki bi rada vse zastonj, ali pa avtorji (in založbe) in bo cena izhajala iz neke kalkulacije, ki pa ne more znašati 1 evro na mesec.
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Če že omenjaš, evo še mojega mnenja o tem: Slika je za en spolni organ.
Citat:
Uporabnik nekdo pravi:
Si mislil 3 evre od miljon uporabnikov?
Le zakaj ne vlagate take napore v to, da bi bile nižje položnice? 1 evro mesečno za plin (pavšal, mi ga pa kurimo, da ga bo zmanjkalo), 1 evro za elektriko (grejemo vse prostore in odpiramo okna), 1 evro za optiko 30/30 (na bomo lažje dolvlekli)?
Citat:
Uporabnik nekdo pravi:
A odjemalci bodo diktirali ceno? Japajade! Pa ne v kapitalizmu. Mogoče na Kubi...
Citat:
Uporabnik nekdo pravi:
Sicer pa bo najbolje počakat še dve, ali tri leta. V tem času bo jasno, kdo bo koga.
Ali bo cene določala raja, ki bi rada vse zastonj, ali pa avtorji (in založbe) in bo cena izhajala iz neke kalkulacije, ki pa ne more znašati 1 evro na mesec. Ne za vso glasbo, ne za enega avtorja, niti ne za en štiklc! Nikakor in nikoli.
Ena temeljnih nalog kultiviranih držav, pristojnih ministrstev in prostojnih služb je, da ščitijo svoje prebivalce, ki imajo intelektualni potencial. Ne pa da ščitijo klošarje, ki hočejo vse zastonj in ki ne doprinesejo NIČ h kulturi, temveč jo celo sesuvajo...
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Vem, ampak ta sistem me še vedno sili v kino, če si hočem recimo ogledati Inglorious Bastards od Tarantina. Jaz pa bi ga rad danes zvečer, ob 21. uri, videl tudi v meniju SiOL TV, magari s pripisano ceno 5 EUR.