18letnica zmagala euWSOP

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
thats poker....

18 letnica je prvič nastopala na turnirju skupaj s proji iz cele evrope in zmagala
hysterical-1.gif

milijon funtov....kolk je to sploh ojrov??

Komisar

Pripravnik
1. okt 2007
102
0
16
Centralni komite
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Baba je midget.

Naj ji vsaj to gre, če že življenja nima.

No, mali ljudje znajo razmeroma dobro živeti. To ni zdaj neka ekstremna oblika invalidnosti, saj pritlikavci še vedno telesno dokaj dobro funkcionirajo, imajo pa lahko težave s sklepi in živci. Je pa povsem neodgovorno, ko se starši z omenjeno disfunkcijo odločijo imeti otroke, saj obstaja zgolj 25% možnosti, da bo otrok normalne velikosti.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.946
6.987
113
Ljudje v podobnih situacijah radi rečejo "kaj bi dal da bi bil tako kot xxx".

V tem primeru bi resno premislil.

Mi pa ni slabo, hvala za skrb ThorZEN
wink-1.gif

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Vsa čast. Začela iz nule (zmagala freerole turnir za 9 $).

Zanimiv mi je tole: "Asked recently about her playing style, she said: “I remember back when I was building my bankroll and I was playing really tight, not making moves, never bluffed, just played ABC poker all day. That got me to a certain point and I knew I could beat the low stakes games. I had a long period where nothing happened and I just felt like I was stuck.

“I realized that in order to move up and be able to beat the big guys playing the higher buy-in tourneys, I had to change my game. So I started experimenting with raising marginal hands that I usually wouldn't play and decided to improve my post flop play even if that meant looking like a donk for a while.

After making many funny moves and a lot of mistakes, I finally got the hang of it and I think that's when I really started winning a lot.”

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.946
6.987
113
Govora je o levelih.

Na micro stakes lahko kaj narediš z TAG igro, na "pro" levelih pa te povozijo.

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
Citat:
Uporabnik darjan pravi:

Govora je o levelih.

Na micro stakes lahko kaj narediš z TAG igro, na "pro" levelih pa te povozijo.

kaj so to leveli?? a to misliš blinde?? NA TURNIRJIH, KO SE ZVIŠUJEJO BLINDI??

TAG?? TUDI NE VEM KAJ JE?? tight game???

ja pa kaj dečva je big money naredila na turnirjih, al na table game na netu??? tam so blindi itak vedno isti?

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.946
6.987
113
Levele sem mislil buyine oz višina blindov na cash game ali buyina na turnirjih. Postopek igranja turnirjev je tudi jasen, nima smisla razlagati
smile-1.gif

Torej..na NL50$ je čist drugačen način igre kot pa na NL5000$ recimo. Upam da veš kaj pomenijo te cifre.

TAG = tight agressive

Midget je začela na PS, pokerstars, kaj več pa ne vem. Sem moral gledati njeno faco cel teden, ko je bila weekly winner.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik darjan pravi:

Torej..na NL50$ je čist drugačen način igre kot pa na NL5000$ recimo. Upam da veš kaj pomenijo te cifre.

Ja ni ravno ČIST drugačen, je pa seveda samo drugačen.

Z lahkoto se zgodi da nekdo ki igra na 50$ mizah zmaga turnir na katerem so proji...

Poglej si ta video, ko sta začela headsup, je debelinko imel 4x več denarja kot Gus...

http://video.google.com/videoplay?docid=-4685952490503848869

Vzami si čas, pa poglej vseh 5 videjev, pa da vidiš kako štalo je mali delal po mizi (9/7s allin ipd...), pa mu je ratalo prit v
head's up, hvalabogu ga je Gus pol ukrotil...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.946
6.987
113
Izjema potrjuje pravilo.

Jaz govorim o cash igri in o tem zakaj je baba sploh rekla da je morala spremeniti stil igre.

Tudi v svetu največjih zaslužkarjev so znani nesposobni igralci, ki so celo zmagali WSOP, Chris Moneymaker in Jamie Gold.

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Izjema potrjuje pravilo.

Jaz govorim o cash igri in o tem zakaj je baba sploh rekla da je morala spremeniti stil igre.

Tudi v svetu največjih zaslužkarjev so znani nesposobni igralci, ki so celo zmagali WSOP, Chris Moneymaker in Jamie Gold.

hm, moneymakerja, večkrta zasledim ko igra na superstars 5000$ tabli...ampak on igra strogo tihgt

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.946
6.987
113
Saj pravim...on je dokaj slab, oz sodi med črne ovce "pro sveta".

Poglej Gusa recimo
wink-1.gif