18-letni pankrti sami na morje/s frendi??

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.396
5.669
113
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Ksz
Zakaj imam občutek, da vas tale Karla kar dobro nateguje??

Pa nas daj se ti... Ne bit taka kmečka nevesta no
tongue-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Karla1990 pravi:
MENE PA ŠE U LAJFU NI BLO NA HRVAŠKEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

;(((((((((
Bravo
če bi bili vsi tako zavedni, bi hrovati puzali pred nami in nam mejo na sredini Reškega zaliva ponujali

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Tako je tudi prav! Mule morajo biti do 55. leta starosti lepo pri starših, sploh ponoči in po osmi uri zvečer. Potem se je pa za pogajati - ali bi morda bila že dovolj zrela za v lajf.
če eno našo starejšo uporabnico pogledaš.......
sprasujem se.gif

mislim da bi si marskiro sranje prišparala,
še par sto €vrov, ki jih je to poletje hrovaškim policajim plačala, bi si pršparala....
evil.gif

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
ksz....

zakaj js mislm da je tole kr Jambrač Žajfa.
sej je sicer oglasil tudi sam, ampak mam občutek, da je to on...

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Tako je tudi prav! Mule morajo biti do 55. leta starosti lepo pri starših, sploh ponoči in po osmi uri zvečer. Potem se je pa za pogajati - ali bi morda bila že dovolj zrela za v lajf.
če eno našo starejšo uporabnico pogledaš.......
sprasujem se.gif

mislim da bi si marskiro sranje prišparala,
še par sto €vrov, ki jih je to poletje hrovaškim policajim plačala, bi si pršparala....
evil.gif

Eh, tam se je pa, kot izgleda, ena tragedija zgodila
frown-1.gif
. Pa še plačat je blo treba milicajcem, kot da že njihove nastanitve niso dovolj!

Ma, pusti preklemanske hrvate tam dol, tisto škarpo na Kolpi bi bilo treba že zdavnaj postaviti, brez line.

Karla, če si kej pri pameti in vedeževanju, bodi raje doma, za šporhertom.
cheer.gif
Če rabiš drva za podkurit, ti jih pa jaz kdaj pa kdaj prinesem.

I

Izbrisan uporabnik #9334

V glavnem, Capl, premalo paziš na naše alterprijateljice. Treba ponoči hodit čuvat, pokrivat da se reva ne prehladi ... itd
tongue-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Slovensko prosim. Nič te ne razumem...
frown-1.gif
Ostarela forumašica bolj površno bere in je razumela samo, >v hrovatiji posilili Slovenko<
se ,je pa odpelala dol in na žurko
pa ni blo nič
tongue-1.gif

pa je šla nazaj do avta pa v obupu napizdila ene mladce, oni pa namesto njo na haubo, preiskali avto >kriminalisti v civilu< in našli prepovedane zdravilne rastline za lastno uporabo
potem jo odpeljali v njeno sobo, pa namesto njo na posteljo, posteljo premetali in napisali položnico
Domov se je vrnila s suho denarnico in vlažnostjo med bedri
tongue-1.gif

potem je v smislu -v sili hudič muhe žre, poklicala svojega mačka, ki je zasilno saniral vlažnost,.... po svojih močeh pač....vsaj trudi se človk....
tongue-1.gif

evil.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
V glavnem, Capl, premalo paziš na naše alterprijateljice. Treba ponoči hodit čuvat, pokrivat da se reva ne prehladi ... itd
tongue-1.gif
Vlaga se mora zračit ne pa dol pokrivat
tongue-1.gif

sej maček se nekaj trudi popravljat....bolj flika kot popravla.....ne morjo vsi obvladat
tongue-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Eh, to bo že žalostno
rolleyes-1.gif
. So hrovati sjebali zadevo ... morda bi kak lifting tam spodaj kaj pripomogel, pa težko verjetno.

V takih primerih je (vsaj po mojih dognanjih) še najbolj uspešna terapija z mladim mesom - pa vegetarijanstvo in Brižitke gor ali dol
zmaga.gif
.

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Citat:
Uporabnik Demz pravi:

V takih primerih je (vsaj po mojih dognanjih) še najbolj uspešna terapija z mladim mesom
zmaga.gif
.

Lajkam
cheer.gif

In seveda je tu obrekljivi osebek, ki se odziva na ime Capl (
grims-1.gif

KarlaaNa

Zelenc'
19. sep 2016
19
0
1
A STE ME BLOKIRALI MOGOČE?? KER SEM ŽE REGISTRIRANA POD DRUGIM MAILOM
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

KarlaaNa

Zelenc'
19. sep 2016
19
0
1
TAKOLE MAMCA

KOT SE KAŽE, STE BILI SREČNI V ZVEZI Z OSEBO, S KATERO STE BILI. LAHKO, DA BO NOVEMBRA ALI PA JANUARJA V VAŠE ŽIVLJENJE VSTOPILA NOVA OSEBA, S KATERO PA NE VIDIM NEKE DALJŠE ZVEZE ALI MOČNE LJUBEZNI. PREJ VIDIM, DA JE MOŽNO, DA VAS BO TA OSEBA V SPOMLADANSKEM ČASU (APRIL/MAJ) NEGATIVNO PRESENETILA. SICER SE KAŽE, DA BOSTA V KONTAKTIH TUDI V PRIHODNJEM LETU.