18-letni pankrti sami na morje/s frendi??

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.099
455
83
45
dolenska
Prvič: eni smo bili samostoji takoj po osnovni in morje sem videl že pri 16-tih brez staršev, na svoj gnar. Do izpita je bil to čas štopanja, potem s svojimi koretami.
Drugič: zakaj kričiš?

B81

22. jul 2007
37.683
10.966
113
Tudi sam sem bil s frendi pri 16ih prvic sam na obali en teden v Mirni...sicer ne za svoj dnar, blo odlicno
smile-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Sicer ne vem iz katerih časov si, ampak mi smo se glih fajn meli v teh letih. Imeli smo štipendije in avte, tako da smo si brez problema organizirali izlet na morje ob koncu SŠ. Verjetno eden lepših spominov na najstniška leta. Se pa je preveč pilo takrat, to pa je res.

Zdaj malce čudno gledam na sestrično, ki je šele pri 22 prvič šla sama na morje

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik Karla1990 pravi:
Jaz si ne predstavljam, kako se lahko takšni mulci/mule sami/s frendi vlačijo po morjih??

Ko sem bila jaz stara 18, se nisem cele počitnice dobesedno skoraj da niti iz hiše premaknila..!

Kako je to možno??

Tako je tudi prav! Mule morajo biti do 55. leta starosti lepo pri starših, sploh ponoči in po osmi uri zvečer. Potem se je pa za pogajati - ali bi morda bila že dovolj zrela za v lajf.

Tako da - nema Hrvaška! Koj kjurac Hrvaška? Hrvati so štremljasti in te čisto pokvarijo
rolleyes-1.gif

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
145
63
Ksz
Zakaj imam občutek, da vas tale Karla kar dobro nateguje?? Nekdo se malo izživlja...vi pa ste veselo pograbili...heh....

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #9334

Tale Karla je en tak Bansh, tisti z vsakim tatretjim zobom
hysterical-1.gif
.

V vsakem primeru, če je vsaj malce jasnovidna, naj ne traplja na hrvaško. Tam ji bodo prenucali še tisto krzno, ki ga še nima podepiliranega
tongue-1.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Jaz si ne predstavljam, kako se lahko takšni mulci/mule sami/s frendi vlačijo po morjih??

Ko sem bila jaz stara 18, se nisem cele počitnice dobesedno skoraj da niti iz hiše premaknila..!

Kako je to možno??
1. a res veš da so pankrti?
2. tudi če so niso to nič sami krivi
3. ne vem koliko so stara ampak zgleda si bila zelo napredna ker sodobna mladina se ne premakne iz hiše razen ko ge lovit pokemone...

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
MENE PA ŠE U LAJFU NI BLO NA HRVAŠKEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

;(((((((((
nisi nič zamudila... lepo je tudi slovensko morje še lepši so slovenski hribi.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.505
7.013
113
Žal prežal je ta provokacija odraz, kako se dejansko gleda na te ljudi, ki jim nekateri vztrajno pravijo otroci. Ni zadosti star za nič... Razen za avto vozit pa za volit. Povsem nepomembne stvari v vsakdanu povprečnega državljana.