Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Tu prideva potem do enakega zakljucka kot pri temah tipa bilderbergi... Osebno ne verjamem, da bi toliko ljudi lahko dolgo drzalo zaprt kljuncek in nihce ne bi povedal nicesar.
Ce bi jaz osebno hotel povedat, da kriticno razmisljam in mislim da vse pa ni bilo tako kot je uradna razlaga, bi rekel: Lahko da ni vse tako kot pravijo...zdi se mi sumljivo....itd.. ne bi pa apriori trdil da je uradna razlaga laz...ker nimas dokazov. in zelo hitro bos izpadel neresen.
mah, tukaj izpadeš neresen že, če samo ne verjameš uradni verziji. rečeš "lej, tole mi je sumljivo (da preživi samo potni list terorista), pa tole ne štima ravno nabolj (našli ostanke termita, vlada tega ne obrazlloži), pa tudi tukaj je tole malce čudno (pravijo da je letalo zadelo pentagon, kamer miljon, posnetka nobenega)" in tako najdeš cel kup čudnih naključij, ki ti jih pa vsi "beliverji" uradne štorije takoj zatrejo z besedami "ja sej tole je pa uradno poročilo povsem lepo razložilo" ali pa se še zgovarjajo na priče. ki pa so videle potniška letala, vojaška, letala, rakete, dedka mraza, .... in kako naj zdej jaz karkoli dokazujem? tu iz ene fakin' slovenije? ne morem. strinjati se z uradno razlago se pa prav tako ne morem.
aja pa drugače že od štarta trdim, da mi je tole vse skupaj sumljivo in da mi marsikaj ni jasno in ne da trdim za 1000000% da je to zarota. lahko pa za 100000000% potrdim, da ne verjamem uradni verziji. in nisem edini.