Citat:
Uporabnik hgard pravi:
Ob 14h bo novinarska konferenca...
A ma kdo posnetek?
lahka rečem sam HAHA
Citat:
Uporabnik hgard pravi:
Ob 14h bo novinarska konferenca...
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
triglavu rata letos?
Brda 0 : 1 Triglav Kranj
Drava Ptuj 1 : 2 Roltek Dob
Brežice - Terme Čatež 4 : 1 Farmtech Veržej
Ankaran-Hrvatini 1 : 2 Krka
http://www.nzs.si/tekmovanja/?action=lestvica&id_menu=238
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
hehe....prvak je že odločen, to je škoda karkoli debatirat...bo pa spet slo liga postala vaška liga z slabo lolimpijo.
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Ne vem katero tekmo si ti gledal!
Boljši smo bili cel prvi polčas in popolnoma enakovredni v drugem. V prid nam govori tudi statistika. Ampak ok, štejejo seveda le goli, zato čestitam za zmago!
Dobili ste bitko, vojne pa še zdaleč ne. Kot je napisal Darjan, Olimpija zna biti res nevarna, ko se bodo novinci uigrali in upam, da se bodo čimprej.
Počakajmo še 2-3 kroge, pa bomo že bolj vedeli pri čem smo. Sam stavim na Olimpijo, pa ne samo zato, ker sem njihov navijač, ampak ker so me prepričali z igro.
In še nekaj o navijačih: To, kar si privoščijo Viole presega vse meje dobrega okusa!!! Sodnik bi moral izprazniti tribuno, tudi prekinitev tekme je bila realna opcija. Ok, bakljade so tudi meni všeč, ampak zakaj je treba bakle zmetati na igrišče mi pa ni jasno. Dragonsi so na igrišče vrgli eno samcato baklo, pa še to je preveč. Da ne govorim o topovskem udaru, ki bo najbrž za celo življenje zaznamoval fanta, ki je dobil kos plastike v oko....