Čisto po pravici povedanoKateremu pa km letijo počasneje kot GPS?
Renault Talisman Tempomat 130 kmh po gps pa 127 kmh.
VW Golf 7 Tempomat 130 kmh po gps pa 123 kmh.
In zato potem vw manj pije..
Čisto po pravici povedanoKateremu pa km letijo počasneje kot GPS?
Čisto po pravici povedano
Renault Talisman Tempomat 130 kmh po gps pa 127 kmh.
VW Golf 7 Tempomat 130 kmh po gps pa 123 kmh.
In zato potem vw manj pije..
kake prikole 10000km? pa 4x4?
tlele je faktor udobno sedenje vseh 5 v avtu. to je za probat. sploh za unega na sredini zadaj. predlagam da naslednji krog odpelje žena, levo zadaj en sedež, desno ta največji otrok pa v sredini ata, za lažjo odločitev.
p.s.
kodiaq me nikdar ni zanimal, pa nisem spraševala. v tujini pride zadnja klop s 3 zici zadaj, pri nas ne, vsaj ne po hitrem pregledu cenikov. Oziroma ali je varianta to pri nas naročiti ali ne?
V tujini imajo karavaning klube in skupnosti, poleg običajnih avtomobilskih testov, testirajo tudi avtomobile v smislu vleke počitniških prikolic. In jasno da primerjajo avomobile med sabo, pa kupčkajo po segmentih, cenovnih razredih, best-buy in podobno. In če primerjajo in če nek voz ocenijo za odličen potem jim verjamem bolj kot enmu žolčnemu sad -u na Alterju. A bo tako v redu?Samo da so delali teste. Po možnosti še novinarji, a ne?
Včasih si tudi bil čudak, če si imel na kolesu čelado, sedaj si čudak, če je nimaš.Tisti ki nima cegla pod gasom.
Kje so časi ko smo s 55 konji in 100Nm pod havbo za seboj vlekli se tono ali več.
Ajd, danes s takim avtom res ne bi mogel drag race zmagat od semaforja, ampak....
Jaz sem jo.Mamo sicer t roc z tem motorjem. Motor je odličen, pravi za tak avto, zadeva gre kot strela, meni osebno se lepše pelje kot 2.0 tdi z 4x4. Pač zaradi bencinske krivulje navora. Za Kodiaq bo verjetno mal švohnejši, ampak pri nas so omejitve 50/90/130. Za to več kot dovolj. Kar se prikole tiče, ni nekdo kle gor ko počitniško prikolo vleče z Xsaro hdi 90 KM in vsepovsod prileze. Potem tud z tem kodiakom za vsakoletni dopust ne bo problema.
Glede Kodiaqa bi jaz rekel da je bolj vprašanje načina uporabe. Za po mestu, samo enkrat do dvakrat letno nekam dlje in ne veliko km to Bencinar čisto dovolj. Kakor pa je relacij več, se po moje vseeno splača vzeti dizla. Razlika v ceni je 2.800 eur, tako da ekonomsko ni računice (razlika v porabi je 1,5l/100km, razlika se povrne po 200+ kkm),
Povprečno kamp prikolico z NDM 1100-1300 kg (razpon v teži večine PK v Slo) boš s Kodiakom 1.5 TSI peljal brez večjih muk.NE PA ZA VLEČ PRIKOLICO
Hvala, butl sem izgleda. 1.5TSI v KOMBINACIJI Z DSG je top za vleko.Še mal kosti za glodat: https://www.whatcar.com/news/best-cars-for-towing/n15646
Octavia je nekih 300 kg lažja, to v klancih v grobem pomeni eno prestavo nižje.
Ja, če ne znaš šaltat je DSG super stvar.Hvala, butl sem izgleda. 1.5TSI v KOMBINACIJI Z DSG je top za vleko.