Zwift

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.832
1.312
113
Očitno imaš res nesrečo. Jaz sem naredil že 12k km na Zwift bike in je vsakič konkretno izpostavljen švicu, pa še kar dela.
Si prepričan, da imaš pravilno povezano že ob zagonu Zwifta? Se ti vse pravilno poveže in dela na začetku in šele vmes neha?
Ja, ob zagonu mi vedno lepo pokaže, da je povezano. Sem pa ugotovil, da ko v Zwift Companion app-u na telefonu preverjam nastavitve tipk, mi nekatere ne primejo. Ko se ti mora recimo kljukica pokazati, ko pritisnem npr. smerno tipko. Heca pa že od začetka. Potem se pa random napake pojavljajo vmes, ko se potim...

ozaz

Fizikalc
5. mar 2010
196
32
28
To je pa kar razočaranje, ga imaš sploh že en mesec? Glede na to, da je cel zgornji del videti gumiran v enem kosu in da ne tesni na obudu ni ravno vzpodbudno.

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.642
8.042
113
Moram pa reči, da so kar malo šalabajzarji, jim je zapigal okvir, da ni šel gor. Berem, da je to kar pogosta napaka, zwift me je gladko zignoriral. Smo ga na prav nakrivil in upasal, zdej sem pa srečna. :aplauz:

Tole je bil moj problem...
Zdaj ko dela, super, drugace pa ne vem, mi smo potem sami nakrivil in je mir, bo treba biti veckrat siten najbrz, ce te dajo na ignor v prvo.

ozaz

Fizikalc
5. mar 2010
196
32
28
Očitno imaš res nesrečo. Jaz sem naredil že 12k km na Zwift bike in je vsakič konkretno izpostavljen švicu, pa še kar dela.
Si prepričan, da imaš pravilno povezano že ob zagonu Zwifta? Se ti vse pravilno poveže in dela na začetku in šele vmes neha?
Lepa kilometrina. Lahko malo pokomentiraš vzdrževanje? Kako je z verigo, si kaj menjal, zwift celo piše nekaj o tem, da je ni potrebno niti mazati. Je pri gonilnem ležaju kaj sledi rje?

corsol

Guru
11. mar 2010
3.606
1.344
113
Zakaj je sploh veriga,..... glede na to da je to čisto indor izdelek, bi lahko bil jermen, ki je tišji, brez mazanja...?

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.378
263
83
Verigo sem v tem času vseeno 2x malo namazal (6-7 kapljic olja), ter obrisal. Sledi rje zaenkrat samo okoli vijakov nosilcev bidonov.
Še ena precej glupa fora sicer okrog balance Yogi : si preveril stanje napolnjenosti? Se povezuješ na računalnik ali preko telefona? Jaz se breko bluetooth povežemo z računalnikom, kjer tudi teče Zwift. Companion appa vmes niti ne uporabljam več odkar imam Zwift bike. Prej dokler ni bilo vseh tipk na dosegu roke mi je bil bolj uporaben. Probaj še na ta način, saj sumim, da imaš nekaj v "konfliktu".

• Všeč mi je
Reactions: Yogi in ozaz

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.832
1.312
113
To je pa kar razočaranje, ga imaš sploh že en mesec? Glede na to, da je cel zgornji del videti gumiran v enem kosu in da ne tesni na obudu ni ravno vzpodbudno.
Malce manj kot mesec... Res je zgoraj vse gumirano in tipke iz enega kosa, vendar je na spodnji strani nekaj stikov, oz gumiran pokrovček, ki prekriva vijak ki privijiači enoto na krmilo. Sem pa sedajle ugotovil, da je leva kontrolna enota še mokra od včerajšnje fure in kar malo švica še ven priteče. Desna je skoraj suha. Je pa ta enota iz dveh delov, privijačena z malimi torx vijaki, znotraj pa najbrž tesnilo, ki pač spušča, ali pa ga sploh ni. Sem pogledal, če je kaj odtegnjeno, pa so vijaki spodaj dobro zategnjeni. Odpiral pa ne bom zaradi garancije.

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.832
1.312
113
Verigo sem v tem času vseeno 2x malo namazal (6-7 kapljic olja), ter obrisal. Sledi rje zaenkrat samo okoli vijakov nosilcev bidonov.
Še ena precej glupa fora sicer okrog balance Yogi : si preveril stanje napolnjenosti? Se povezuješ na računalnik ali preko telefona? Jaz se breko bluetooth povežemo z računalnikom, kjer tudi teče Zwift. Companion appa vmes niti ne uporabljam več odkar imam Zwift bike. Prej dokler ni bilo vseh tipk na dosegu roke mi je bil bolj uporaben. Probaj še na ta način, saj sumim, da imaš nekaj v "konfliktu".
Jaz uporabljam program "Zwift" na laptopu. Na telefonu pa imam "Zwift Companion". Program "Zwift" na laptopu mora biti zaprt, da potem lahko preverjam in delam nastavitve na telefonu v "Zwift companion". Kaže, da imam obe enoti na krmilu povezani, oba preko 80% baterije. Sem jih sicer tudi dal polniti, pa ne vem, če ga nisem biksnil, ker je leva enota mokra. Ko pritisnem "Z" knof na levi enoti za priklop, mi sedaj sploh ne zasveti... Kaže pa da je povezan... Zanimivo...
Se bom še malo igral...