Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
K sreci? Kvecjemu na zalost. Vedno vec vas je debilov. Oprane glave. Kaj je bosanc, je zmanjkalo po eno zvezdico mi dati?
Opranoglavci se srečujete pri mašah
Zdej pa hitro teci v Medjugorje, tam se je kao zgodil čudež
Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
K sreci? Kvecjemu na zalost. Vedno vec vas je debilov. Oprane glave. Kaj je bosanc, je zmanjkalo po eno zvezdico mi dati?
Pri meni pa mi gre na jok,ker vidim da pojma nimaš o krsčanski veri in verniki!Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Težko. Si preveč smešen in klovnom se je ja treba malo posmejati
Zelo, zelo verjetno je, da vem o tem veliko več od tebe.Citat:
Pri meni pa mi gre na jok,ker vidim da pojma nimaš o krsčanski veri in verniki!
Mnenja imam proti glupim ljudem. Vera me ne zanima, dokler mi osebek ne najeda z njo.Citat:
Pri tebi je pa problem kar imaš določena mnenja proti vernikom !
A tudi ti videvaš bele miške?Citat:
Ali zaradi tvoje oprane glave komunistekov
A praviš, da je selitev z Dolenjske na Gorenjsko nekaj groznega?Citat:
pa zaradi zamenjave kraja z severom
Večini se jebe za vero. Kar prilagodi se.Citat:
Sory ampak se bo treba prilagoditi na večino in kot je že dolgo tako.
Ravno ti dokazuješ, da si najbolj veren tu na forumu. Neizmerno namreč verjameš, da so kristjani slabi ljudje in jih je kot take treba prevzgojiti in spremeniti. Če bo ta sprememba takšna, kot ti vidiš svet bo to seveda najbolj prav.Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Večini se jebe za vero. Kar prilagodi se.
To pravš ti, ne jaz.Citat:
Neizmerno namreč verjameš, da so kristjani slabi ljudje in jih je kot take treba prevzgojiti in spremeniti.
Bi rekel, da so.Citat:
So torej muslimanski ekstremneži kaj drugačni od tebe
Kdo te posiljuje s kakšno vero? Ti je kdorkoli tu na forumu dejal, da zamenjal svojo vero v svet po svojo podobi za vero v Budo ali Alaha ali...Če ne pa nam pojasni, kako ti vsiljujemo veroCitat:
Uporabnik jest5 pravi:
To pravš ti, ne jaz.Citat:
Neizmerno namreč verjameš, da so kristjani slabi ljudje in jih je kot take treba prevzgojiti in spremeniti.
Bi rekel, da so.Citat:
So torej muslimanski ekstremneži kaj drugačni od tebe
Ker meni je vseeno, če ti veruješ v velikega Janšo, komuniste skrite v omari, male leteče madvedke,... bmk, vseeno mi je. Dokler to počneš privat. Ko me začneš posiljevati s svojo vero, mi ni več vseeno.
P.S. Ti pa dejansko si podoben muslimanskim ekstremistom, ker bi rad iztrebil vse komuniste, ki se ti ves čas prikazujejo
Se najdete. Recimo tudi ti posiljuješ cel forum s svojo vero v komunisteCitat:
Kdo te posiljuje s kakšno vero
Bili so, večno pa ne bodo. Vedno manj je vernih in vedno več ljudi moti njihovo nabijanje. Nekoč bodo zaradi tega vtihnili. Jebat ga, tako je.Citat:
Zvonovi so bili stoletja preden si se ti rodil in bodo še stoletja ko te že ne bo več. Ti bi pa rad v teh nekaj letih ko živiš spremenil svet, da bi bil tak, ko si ti želiš. Se imaš za Boga
Torej kdaj boš pospravil JanšoCitat:
In vsakdo, kateri poskuša nekoga s poti kriminala spraviti na pot poštenja in spoštovanja življenja ni verski fanatik ampak zgolj normalen predstavnik družbe.
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Tudi tvoje sranje je odveč. In ne, to NI!! krščanska država. Vere nimamo v ustavi, zato odjebi s takimi.
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Razgledanost ti ni ravno vrlina... Dere se enkrat zjutraj (za ob 5ih) in za ob 17ih popoldan.
Katoliške cerkve nabijajo: ob 7ih zjutraj vsak dan, pred vsako mašo (lahko večkrat na dan), na cerkven praznik imaš še pritrkavanje pred mašo, ob 12ih vsak dan, ob sobotah še ob 15ih in vsak dan Ave Marija (zaključek dneva, variabilno).Potem so še posebni dogodki (pogrebi, krsti, birme itd itd... Bitje ure je ob vsem tem sploh neomembe vredno in nemoteče.
Tako da kar se hrupa tiče so slednji večji onesnaževalci. Drugo vprašanje pa je koliko prvi sodijo v to okolje...
Ti sploh ne veš kaka brhka dekleta hodijo v cerkev !! Za razliko mestnih plastičnih spak,napudranih in presranih prasic.Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Lej, če so tebi všeč fantki v kiklah še ne pomeni da so tudi nam normalnim.
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Ti sploh ne veš kaka brhka dekleta hodijo v cerkev !! Za razliko mestnih plastičnih spak,napudranih in presranih prasic.Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Lej, če so tebi všeč fantki v kiklah še ne pomeni da so tudi nam normalnim.