Luka pričakovano... je že pri 30 pikah, pa je še cela četrtina do konca. Morda spet triple double
20 pik prednosti imajo

Mislim, da je del Lukove privatne ekipe, nisem pa 100%.Nisem verjel, da bodo tole obrnil.. sploh k je bla razlika v 2 polcasu stalno 8-12 pik.. lepo da so zmagal - zdej so se bolj nahajpani .. celticsi so baje “pocival” in se sparal za jutr
kdo ve - je Milic tud v LA.. al je ze doma?
ja.. z Dallasa vem, da je sel.. na posnetkih ga pa se nisem videl.. tisti Maček (?) pa je v kadru na klopiMislim, da je del Lukove privatne ekipe, nisem pa 100%.
Mi pa ni preveč všeč, kako LA igra, ker se vedno bolj nagibajo na isti način igre, ki ga je imel Dallas. Luka dela vse spet in Luka igra veliko minut (spet). Igrajo počasneje in čakajo, da nekaj sčara. Sem upal, da bodo imeli bolj raznovrstno igro, ker na ta način bo Luka spet skurjen, igra pa enodimenzionalna.
Ma dej no. Ko zagusti je Luka pač Luka. 1 od 8 tekem da je blo tako. V Dallasu je blo 7 od 8. Še večji dokaz da so v Dallasu orenk zahebal.Mi pa ni preveč všeč, kako LA igra, ker se vedno bolj nagibajo na isti način igre, ki ga je imel Dallas. Luka dela vse spet in Luka igra veliko minut (spet). Igrajo počasneje in čakajo, da nekaj sčara. Sem upal, da bodo imeli bolj raznovrstno igro, ker na ta način bo Luka spet skurjen, igra pa enodimenzionalna.