Povej večČe rabiš dober Backup mi piši je zunaj varen in plačuješ po porabi za par eur maš podatke na varnem forever.
Povej večČe rabiš dober Backup mi piši je zunaj varen in plačuješ po porabi za par eur maš podatke na varnem forever.
Ja pa daj na zsSamo na ZS da ne bo kake samo reklame. Je pa primerno za MSP kot velika podjetja ali posameznike. Z potrebami po varnem shranjevanju na remote lokaciji.
Jaz sem kar v Task Managerju napravil task preko komande wbadmin, pa mi vsak mesec avtomatsko napravi backup C: particije na zunanji disk.Kater SW za doma, da se naredi image C particije, za primer, ko crkne disk, da se vstavi novega in piči dalje?
Ali se lahko image naredi na disk, ki se ga že uporablja za backup ali bo vse formatiralo?
Hvala
lp
C: naj bi bil sistemski disk. Je klasičen backup c: sprejemljiv?Jaz sem kar v Task Managerju napravil task preko komande wbadmin, pa mi vsak mesec avtomatsko napravi backup C: particije na zunanji disk.
Torej oblak. In če oblak čez noč crkne, si v riti. Če maš pa WD red v omari, pa nebo šel nikamor.Samo na ZS da ne bo kake samo reklame. Je pa primerno za MSP kot velika podjetja ali posameznike. Z potrebami po varnem shranjevanju na remote lokaciji.
Torej oblak. In če oblak čez noč crkne, si v riti. Če maš pa WD red v omari, pa nebo šel nikamor.
Ja, redundancy is key. Ampak tipičen user tega ne ve, in potem backupa vse na en random cloud brez lokalnih kopij in k cloud ponikne, v jok in na drevo.Ah, imaš oblak, par njih, potem pa še zunanji disk ali dva, pa...
Vse se da shranit in vse ne more "crknit"...
Samo od tebe (in €, ki si jih pripravljen dat) je odvisno, kaj, kako in kje shranjuješ...
iStor?... arhivi so v Švici ni neka zajebancija, ki bo šla danes juter zugrunt. ...
Seveda je sprejemljivo, ker se dela preko shadow copy in ti tudi naredi image v obliki virtualnega diska .vhdx
Ne, to ni to. Meni preko Task Shedularja poganja ukaz Wbadmin , ki napravi backup C: diska na nek zunanji medij. Če želiš restorati na nov disk, poženeš windowse s ključka ali CD- ja in tam poiščeš opcijo restore.to je to?kako pa to potem restoraš v primeru, da vstaviš nov disk?
Hvala
hmm, ok...Ne, to ni to. Meni preko Task Shedularja poganja ukaz Wbadmin , ki napravi backup C: diska na nek zunanji medij. Če želiš restorati na nov disk, poženeš windowse s ključka ali CD- ja in tam poiščeš opcijo restore.