Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Citat:
Če bi vedel kolk tam pokasirajo z radarji bi ti bil odgovor jasen.
Citat:
Ne vem. Vprašaj policaje ki kasirajo. a sem kje napisal, da jest poznam točne števillke? Kolikor je meni znano jih policaji še skrbno skrivajo.
Kako potem veš, koliko pokasirajo na teh mestih? Najprej pišeš, kot da ti je vse jasno, potem pa priznaš, da ne veš.
Ti si funkcionalno nepismen.
besedna zveza "če bi vedel" ne pomeni da jaz vem. Očitno ti to ne štekaš.
no in kaj ti misliš, a dosti pokasirajo na cestninskih, ker pogosto merijo tam, vsi pa tud ne peljejo pol km prej 100, 80,60, ali 40km/h, kot je omejitev?
Če se malo navežem na tvoje dosedanje prispevke, stalno trdiš, da cestninksih postaj ne podrejo, zato da lahko tam kasirajo.
Po moje na cestninskih postajah z radarji ne pokasirajo veliko. Če pa imaš kake konkretne številke, pa dokaži, da se motim.
Dokler policaji ne bodo dal ven tega podatka, ga ne bomo imeli, lahko samo sklepamo.
In če malo opazuješ promet, boš videl, da le redkokateri voznik vozi tam popolnoma po predpisih. Torej da že pol km pred cestninsko pri tabli i 100 vozi 100km/h, pa potem 80, 60, 40. Policijske radarske kontrole so pa tam pogoste, celo stacionarne radarje postavljajo, res pa da prav vseh kršiteljev ne ulovijo.
Če so samo enega kršitelja oglobili, je to več, kot če nebi nobenga. Se jimj je že pri enem splačalo tam stat in betonske bloke obdržat. Pa niso samo enga dobili, so jih že krepko več, in to ne malo. In če bi cestninske že podrli, nebi tam dobili nikogar.
Da pa bivše cestninske predstavljajo nevarnost, dokazujejo znaki za omejitev, no pa tudi ta smrtna nesreča. Vendar država ne razmišlja o odstranitvi teh nevarnih točk, država raje kupuje nove radarje in z njimi dobro kasira na teh nevarnih mestih. Za radarje ima denar, za podret hišice pa pravi da nimajo. Povsem ekonimsko razmišljanje, žal na račun naše varnosti in za potrebe polnjenja proračuna.