Zopet pretepli klosharja?

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.657
450
83
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ja no zdaj pa se enkrat preberi moj post pa pol se svojega pol pa preberi spodnjo vrstico

.
... in kaj zdaj???? ej...eh ne bom napisu.... bote rekl da sm nestrpen...pa nism
hysterical-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.472
7.619
113
kaj?

Softi je napisal, da je arkan bil tak zaradi tezkega otrostva. Jaz sem napisal da mu je tako "rast" omogocila SDV in ne otrostvo. Ti si zelel izpostaviti vlogo njegovega oceta.

Jaz pa se vedno trdim da je kriva SDV. Oceta lahko izkljucimo ze zato, ker arkan ni bil edini ki ga je "ustvarila" SDV pa drugi niso imeli vplivnih ocetov. Ce tipa ne bi aktivno podpirala tajna sluzba bi bil zaprt po prvih dveh pi.zdarijah v tujini

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.657
450
83
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
kaj?

Softi je napisal, da je arkan bil tak zaradi tezkega otrostva. Jaz sem napisal da mu je tako "rast" omogocila SDV in ne otrostvo. Ti si zelel izpostaviti vlogo njegovega oceta.

Jaz pa se vedno trdim da je kriva SDV. Oceta lahko izkljucimo ze zato, ker arkan ni bil edini ki ga je "ustvarila" SDV pa drugi niso imeli vplivnih ocetov. Ce tipa ne bi aktivno podpirala tajna sluzba bi bil zaprt po prvih dveh pi.zdarijah v tujini
kaj kaj???
ti isklučuj iz opcij koga hočeš. Pač tvoje mnenje. Mu je pa stari bil nekaj..... kako ga je pa vlekel ven z ali brez SDV pa ne jaz ne ti ne bomo nikol vedeli. Tiste stvari v tujini so bile malenkost proti nadaljevanju.....

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.472
7.619
113
V bistvu ni mnenje ampak so dejstva. ko je Arkana in njegove pajdaše iskalo pol evrope, so čez meje potovali s potnimi listi, ki jim jih je priskrbela SDV, lahko so uporabljali nekatere varne hiše SDV in ostalo. In glede na to, da so na isti princip potovali naokrog tudi ostali ne le arkan, verjetno ni bil nek arkanov foter tisti, ki je vse to omogočal (kaj je brigalo arkanovega fotra za joco amsterdama naprimer). Politika je bila jasna, bedarije delajte zunaj, doma potrosite devize.

Foter je bil partizan in kasneje oficir jugoslovanskega vojnega letalstva. Glede na to, da je arkan sam povedal, da ga je oce zelo strogo vzgajal, dvomim, da je stari sploh imel interes sina podpirati pri mednarodnem kriminalu. Pa tudi ce je tak interes imel - to da so lahko te barabe operirale po evropi je bil interes sluzbe drzavne varnosti in z arkanovim fotrom ni imelo neke hude veze. in to ni moje mnenje ampak zgodovinska dejstva.

To, da je kasneje bil vodja paravojaske skupine pa ni nic nenavadnega - v koncni fazi je bil ze deset let pred tem navajen, d aje lahko pocel kar je zelel. Od kriminala po evropi, do razgrajanja z delijami. Sicer pa je zanj bila vojna na balkanu le dober posel (z nafto cigareti in kruhom). Tisti boji, v katerih so sodelovali njegovi tigri pa pac premagovanje ovir, ki so bile na poti do plenjenja po tujih domovih.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.657
450
83
zdej pa ne vem, al imaš tako bujno domišljijo al si pa kje zraven bil. (ok...to drugo ne verjamem)
Pišeš, kot da je SDV obstajala samo zato, da so lahko neki mulci delal piz.arije v tujini. Ti o SDV ne veš nič, oz. veš tolko kot navaden državljan, ki gleda malo poročila , bere časopis, surfa po internetu....itd. Kje hudiča sem napisal, da je Arkičev fotr omogočal potovanja vseh mulcev iz SDV. Kakšna zgodovinska dejstva ..... ???? O njih ne veš ti nič, razen kar si prebral ....
Da ne bo pomote, tud jaz ne.... in tudi nikol ne boš vedel. Iz katerga naftalina si potegnil Joca Amster....?????
Pišeš o stvareh, ki so še uradne verzije verjetno prirejene... neuradne pa sploh... ti jih pa poznaš??
Vedi, da je ON lahko delal kar je hotel, da je imel potuho tud pr fotri (praviš da ga je strogo vzgajal) pri SDV so pa itaq postopki, kako oz. kaj delati v primerih, ko se kaj zalomi. Vedi, da bi če ne bi bil to kar je bil, in če ne bi imel ozadja (pa ne samo SDV) bi bil zaprt nekje in v Balkanski moriji še zraven ne bi bil. (sej veš to, da ko en obupa nad nekom, pa drugi malo trzne in stvar se je še vedno izpeljala - V Yugi pa še posebej !!) Ti kar verjami tem svojim "dejstvom". Strinjam se pa s tabo, da ga verjetno ni podpiral v kriminalu. Vlekle so se pa niti, ki so segale ..... bog ve kam vse..... za njega malo bolj!!!!!
No, imam pa vprašanje za tebe.
A je živ ali je mrtev???? (pusti uradno verzijo)
pa brez zamere

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.657
450
83
Citat:
Uporabnik pimp pravi:
Ti si mi sumljiv LANOS!
Da nisi ti ti, no on ti! haha
hysterical-1.gif
nisem... pa tud želje nimam. (Lahko se pa prepričaš v neki drugi temi, kjer zagovarjam slovensko TO in policijo med slovensko vojno, kjer eni vztrajno pljuvajo po tem.) Tud poznam ga ne več, kot vsak od vas tukaj. Vem pa, kako je bila vzgojena mularija zagriženih oficirjev JnA. Pa tudi kako je bila vzgojena mularija nezagriženih oficirjev, ki so pač imeli to službo tistih 8ur, potem pa vse drugo, sam vojska ne. Pa tudi takšni so, ki so svoje otroke izolirali od vsega vojaškega in te isti so danes v Srbiji, otroci pa v Slo in jih niti najmanj ne zanima vojska. Pa še marsikaj drugega, kaj se je dogajalo, samo če si imel dovolj visok položaj, pa "lepo" si se moral obnašati. In v dotični osebi je vse "klapalo", da je potem prišlo do teh stvari....

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.472
7.619
113
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
zdej pa ne vem, al imaš tako bujno domišljijo al si pa kje zraven bil. (ok...to drugo ne verjamem)
Pišeš, kot da je SDV obstajala samo zato, da so lahko neki mulci delal piz.arije v tujini. Ti o SDV ne veš nič, oz. veš tolko kot navaden državljan, ki gleda malo poročila , bere časopis, surfa po internetu....itd. Kje hudiča sem napisal, da je Arkičev fotr omogočal potovanja vseh mulcev iz SDV. Kakšna zgodovinska dejstva ..... ???? O njih ne veš ti nič, razen kar si prebral ....
Da ne bo pomote, tud jaz ne.... in tudi nikol ne boš vedel. Iz katerga naftalina si potegnil Joca Amster....?????
Pišeš o stvareh, ki so še uradne verzije verjetno prirejene... neuradne pa sploh... ti jih pa poznaš??
Vedi, da je ON lahko delal kar je hotel, da je imel potuho tud pr fotri (praviš da ga je strogo vzgajal) pri SDV so pa itaq postopki, kako oz. kaj delati v primerih, ko se kaj zalomi. Vedi, da bi če ne bi bil to kar je bil, in če ne bi imel ozadja (pa ne samo SDV) bi bil zaprt nekje in v Balkanski moriji še zraven ne bi bil. (sej veš to, da ko en obupa nad nekom, pa drugi malo trzne in stvar se je še vedno izpeljala - V Yugi pa še posebej !!) Ti kar verjami tem svojim "dejstvom". Strinjam se pa s tabo, da ga verjetno ni podpiral v kriminalu. Vlekle so se pa niti, ki so segale ..... bog ve kam vse..... za njega malo bolj!!!!!
No, imam pa vprašanje za tebe.
A je živ ali je mrtev???? (pusti uradno verzijo)
pa brez zamere

Ne razumes. Nikjer nisem napisal da je arkan bil delavec SDV. Zato razni postopkovniki nimajo tu nobene veze. On je bil navaden kriminalec. Ker pa drzava ni zelela imeti takih ljudi doma, jim je pomagala, da so sli bedarije delat ven izven drzave. In SDV je bila tu zraven zato, ker je edina imela operativne zmoznosti sravit nekoga ven iz drzave, kljub temu da ga je iskalo pol evrope. To je bila win win situacija za oboje. kriminalci so po tujini kradli in ropali, devize pa so nato trosili v jugoslaviji (kar je drzavi konec 80ih prislo se kako prav). Joco Amsterdama sem iz naftalina potegnil zato, ker mu je SDV nudila popolnoma enake usluge kot Arkanu - ponarejene dokumente, zatocisca in ostalo.

Kje je arkan sedaj? Po mojem mnenju 2 metra pod zemljo tisto kar je od njega pac ostalo.