Zonta, Dars in odpad

tesfalar

Majstr
1. nov 2008
1.209
166
63
Zanimivo.
Ni zanimivo, ampak je bedarija, kar so tudi nizozemci sam pogruntali, ampak lepo je možgansko amputirano prepisovat članke iz brainrot tuje literature.
https://vrmg.nl/experts-twijfelen-gemeenten-strooien-toch-zout-bij-hitte

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.416
196
63
Mogoče bodo radarji za sekcijsko merjenje
na drugi strani, Višnja Gora, kjer gre navzdol (smer proti NM) ?
Ne, sekcijsko bo na odseku Grosuplje vzhod - Visnja gora.
Zacetek merjenja po zozanju na ovinku, konec pa med izvozom in uvozom Visnja gora.
Namesto da bi v vseh teh letih ze spodobno AC naredili za ta del, bojo pa raje se malo kasirali.

• Všeč mi je
Reactions: 8888 in tony

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
36.321
19.095
113
Ne. Dobiš pa v primeru posedovanja veljavne vinjete poseben popust pri najemu helikopterja. :cheer:

Koda za popust: VINJETA26

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: novaa in Hanzi

Hanzi

Guru
27. jul 2007
51.262
8.912
113
pri taščici
Kako hrvatje delajo resevalni pas

Priponke

• 6ec2ea7d8855d3904fad.jpeg
    6ec2ea7d8855d3904fad.jpeg
    97 KB · Ogledi: 37

erikson

Guru
25. avg 2007
26.169
9.381
113
Menda se je že pred enim letom ugotovilo, da pri posnetkih Snežiča ni šlo za podkupovanje. Ampak naj bi Gibanje Svoboda poskrbelo, da se je ta informacija zavlačevala. Je šlo tu za primer "politične policije"?

"Zelo zanimivo je, da je to poročilo že leto in pol čakalo v predalu, ampak dokler se ni zamenjala oblast in direktor policije, ni prišlo na tožilstvo. In točno to se je zgodilo. Nekaj dni po zamenjavi je to poročilo šlo na tožilstvo. Tožilstvo je poročilo zdaj preučilo in navedlo, da v zadevi Dars zoper mene ni nobenega dokaza, da bi kjerkoli prejemal kakršnokoli podkupnino, da je zadeva, kar zadeva tožilstvo, končana, in da po hišnih preiskavah in zaseženih predmetih ni nobenega dokaza, da sem bil kakorkoli povezan s podjetjem Dars ali kakršno koli podkupnino," je v odzivu za Siol.net pojasnil Snežič.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Hanzi

Guru
27. jul 2007
51.262
8.912
113
pri taščici
Dva ali tri tedne nazaj smo lepili nova navodila enaka našim, ki pa nimajo nikjer izrecno zapisano, da se umakneš na odstavni pas, tudi v lani spremenjenem zakonu ni izrecno zapisano.
Kje si našel to sliko in od kdaj je?
Res je stara. Iz 2019
Hac v aktualnih navodilih ne omenja odstavnega pasu (omenja pa tri pasove kjer se srednji umakne v desnega) , niti nima nobenega strip mojstra kjer bi narisal 5+m široke pasove na AC.