Zonta, Dars in odpad

delter333

Guru
21. maj 2010
3.021
2.799
113
Notranjska
Premalo, polovico delovišč zapret in delat vse na drugi polovici, ko se to zaključi se pa prestavi na novo... piz... kolk časa so rabli da to ugotovojo :bonk:

Potrebno se je vprašati zakaj so odprli toloko gradbišč naenkrat?
Za vsa ta gradbišča so podpisali pogodbe, anekse itd.
Pripravili finančni okvir....
No to zadnje je pa zanimivo, napihneš državne investicije denar je rezerviran, kuverte so pa tudi padle!

Koga j3be 50 gradbišč z 3-mi delavci, važno da je padel denar!
Za takšne odločitve bi nekdo moral v čuzo. Simpl.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
51.051
8.804
113
pri taščici
Hajdinak je imel "50" gradbisc s "3 delavci"?
Aja, kuverte so mu nosil. Je odsel. In ne bi se smel vrniti.
Sem se včeraj s kolesom peljal ob Kamniški bistrici južno od Domžal
Ko bi na bluznji AC tako mrgolelo delavcev in strojev bi bil tiho.
Tako pa... Stroje do navlekli da mislimo kako se dela, potem pa se po vec dni (tednov?ne premaknejo.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
22.500
14.990
113
kod Džej-Zija
Tako kot je prej Hajdinjak :valjamse:. Ajaaa on je bil naš.
Zakaj za vraga je treba v vsako stvar mešat naš/vaš? Tip je odprl gradbišča na čisto vsakem kraku avtocest pri nas. Očitno je bilo pomembno le, da se podpišejo pogodbe, ker dela se izvajajo minimalno. Če bi Hajdinjak to naredil, bi bil enako besen nanj. Nič drugega kot zajebavanje ljudstva, da so lahko malo sredstev skanalizirali.

zakon

Guru
16. maj 2008
9.863
1.351
113
toti Maribor
Zakaj za vraga je treba v vsako stvar mešat naš/vaš? Tip je odprl gradbišča na čisto vsakem kraku avtocest pri nas. Očitno je bilo pomembno le, da se podpišejo pogodbe, ker dela se izvajajo minimalno. Če bi Hajdinjak to naredil, bi bil enako besen nanj. Nič drugega kot zajebavanje ljudstva, da so lahko malo sredstev skanalizirali.
No vaš tip, pa je zahteval nočno izmeno, pozabil pa na 1. in 2. izmeno :valjamse:. Tako, da se sedaj ne dela v nobeni :bonk:

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.227
9.426
113
Nimamo vec politikov (že en čas tj vec mandatov), ki glumijo debile. Po teh se mi rahlo toži.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
17.255
11.051
113
In tudi že pospravili. Na gorenjski avtocesti je na celotnem gradbišču 1 (mini)bager.

Mogoče bi kdo spomnil ministra za nočno delo, da smo včasih imeli tudi jutranje, dopoldansko, opoldansko, popoldansko in večerno delo.
Ja, ker so posel dali kokektorju, kokektor ggd, sledilo je se nekaj podizvajalcev brez lastnih ekip, sedaj se pa cudijo da noben noce delat. Zakonodajo je treba spremenit da se sploh ne mores prijavit na razpis ce nimas lastne tehnike in ljudi. In na konc se ti t.i. Inzeniringi rinejo in izrinejo obrtnike, pol pa vsi prcakujejo da se bo delalo za male pare.

P.S.: se ta minibager bo odpeljan ce ne bodo dnarja nakazal.

• Všeč mi je
Reactions: Pepe

tesfalar

Majstr
1. nov 2008
1.198
161
63
Nobenega ne zagovarjam, samo na gorenjski avtocesti ni bilo Kolektorja nič zraven.
Pa napisal si tudi tako, kot da je podizvajalčevega podizvajalca kdo silil, da mora za smešne denarje v svojo škodo delat. Saj baje je dela dosti.