To je 2016.
Če zdravilo njemu bi pomagalo - dovolj da že samo konkretno pri kvaliteti življenja, pa četudi ne bo dočakal starosti (kar oceni vendarle zdravnik, ne starsi po 5 min googla), potem bo to pri nas dobil! Ali tošl razveze ZZZS ali pa tudi farmacija senka. Tudi taka zdravila. Poguglajte socutna uporaba.
Izsiljevanju preko tabloidov pa kljub napumpani raji se nikdar ni obrodilo ničesar. Se več žolča se prelije ker obvelja, da pri nas križem rok gledajo ljudi umirati.
BIA Separation je trendsetter v razvoju specialnih "filtrov" tako da ja, so eni od vodilnih na svetu, če ne celo edini za specialne zadeve.Link - povezavo sem hotel izpostavit le zato, ker sem bil presenečen, da je tudi slovensko podjetje soudeleženo pri tako dragih projektih. Ker za tak razvoj rabiš ogromno denarja.
O ceni pa ne bom, ker so verjetno razlogi zakaj je tako visoka, .
To je 2016.
Nič ni drugače, razen medijsko razpoložljive gnojnice, ki (po)ustvarja javno mnenje...
EDIT:
ena frišna na to temo, da ga boste lahko vsevedni alterjevci dol povlekli...
Farmacevtski milijoni v žepe zdravnikov? Kriv sem! Ali res?
Izobraževanje zdravnikov, zdravila in državni proračunwww.delo.si
a kdo garantira, da bo revolucionarno zdravilo res pomagalo?
in a na tej fuknjeni 24ur tud takega clanka za pomoc ne znajo napisat brez teh brezveznih senzacionalisticnih izrazov?
v 4 mesecih bo tezka, edin ce se najde kaksen bogatas, ki bo dal 3/4...
kaj pravi zzzs o tej zadevi? kaj pravijo druge zavarovalnice?
Nekaj data Jurček in Damjan, nekaj KPMG in PwC (dovolj zaslužijo s svojimi "revizijami" in mnenji), pa nekaj drobiža še Martin Vorderwülbecke in Stefan Beulertz.v 4 mesecih bo tezka, edin ce se najde kaksen bogatas, ki bo dal 3/4...
Ja. Leta 2016 dve leti po operaciji je normalno hodil.
Vprašanje, ste donirali? Koliko?
Ok, to me je zanimalo. Da nebom najmanj, ali pa največ.