Zoki na 24ur!

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
http://www.rtvslo.si/slovenija/svet-ps-ja-soglasno-da-jankovic-uziva-njihovo-polno-zaupanje/299764
bonk.gif
Enako je dobil Golobič 102% podporo članstva; podobno lahko pričakuješ danes od SDS

Tole preberi: http://www.finance.si/8330465/...1o-stisne-v-kot

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
ksz
Ma up.materno, razmišljam, da bi sprožil zbiralno akcijo za sredstva, da bi od amerikancev kupili enga Mavericka in transport z F16 iz Aviana do parlamenta. Ni treba pristajat za dostavo, naj ga kar po zraku dostavijo.
smile-1.gif

Pol pa še enga na Trstenjakovo, pa enga na Murgle, pa enga na MOL. Za začetek bi blo.
A kdo ve, kolk stane Maverick AGM-65 in tank bencina za F16?

edit: ok, za raketo sem našel: tapocen je 17.000$ - enako količino denarja potem prihranimo v proračunu v dveh urah. F16 kuri cca1l/km, 1l kerozina je cca 1€, razdalja od Aviana do Ljubljane pa cca 150 km, se pravi 300€. 4 rakete, polet dveh F16 in par sixpekov pilotoma za dobro opravljeno delo... 70.000€ in imamo gmah za vse večne čase. Priceless!
smile-1.gif
Če vsak Slovenec da 4 cente, smo rešeni. 4 cente!

Nazadnje urejeno:

QBR

Pripravnik
26. okt 2012
886
0
16
Ksz...

V tej aferi se je Jankovič že izmazal.
Protikorupcijski komisiji je pojasnil, da je dvigal denar izključno na svojem 'jurčkomatu': "Sine, 2 miljona nucam". press
evil.gif

Car

POSTman
4. avg 2007
8.483
1.582
113
55
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Mi lahko prosim nekdo razloži, kako lahko nekdo, ki je bil večletni direktor, predsednik uprav, župan metropole, večkrat uvrščen na lestvico najbogatejših, ki mu letno kapne na račun 500k€ in ki mimogrede nosi že uro v vrednosti celoletnega minimalca, izjavi, da nima ničesar?

Pa če mi lahko še pojasnite, kako je lahko narod tako butast, da sploh dopusti, da prihaja do takšnih izjav? Tipa bi se moralo javno linčati
Mi lahko samo prilepiš link, kjer je izjavil da nima ničesar?
sprasujem se.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Ura je 22.45 in še nobenega odziva na Jankoviæa v Odmevih ? Pa kaj ste levaki tako šokirani ali pa se že skrivate..... Pa ja ne boste danes vi pribijali da je poročilo konstrukt

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
41.993
5.631
113
F16 na bencin
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Enako je dobil Golobič 102% podporo članstva; podobno lahko pričakuješ danes od SDS

Tole preberi: http://www.finance.si/8330465/...1o-stisne-v-kot

JPD ima napako v strateškem razmišljanju umik Zokija pomeni konec njegove dinastije in za nameček osip volivcev in dokončno redefinicijo političnega prostora čisto preveč je na kocki, da bi se to zgodil čeprav ima Damjan prav skoraj v vsem a vseeno pozablja na vzgibi ki gonijo Zokija

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.711
6.107
113
blizu močvirne prestolnice
Predsednik stranke PS Zoran Jankoviæ je članom sveta stranke ponudil, da zaradi očitkov protikorupcijske komisije glasujejo o njegovem položaju na čelu stranke, vendar so glasovanje soglasno zavrnili, je po seji pojasnil vodja poslanske skupine PS Jani Möderndorfer. Jankoviæ, ki je sicer že prej pojasnil, da ne bo odstopil, je odločitve vesel. Jankoviæ je sicer že popoldne pojasnil, da ne namerava odstopiti. V razpravi pa so člani sveta po njegovih besedah soglasno odločili, da uživa njihovo zaupanje.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
ravnokar videl Jankoviæev intervju na rtvslo in lahko rečem, da obema verjamem. Ta komisija je en drek od dreka in ne opravlja nobene kredibilne funkcije, opravlja samo lov na čarovnice.

Glede Jankoviæevih poslov pa bom verjel samo DURS-u, ne pa eni Klemenčičevi kvazi komisiji. Glede na odgovore Zokija mu verjamem da je bil tam na zagovoru, verjamem mu da je poslal vse papirje in verjamem tudi, da ga niso več poklicali na zagovor. Vse skupaj je tako bombastično prirejeno v slogu SVET na kanalu A, en kup vsepovprek nametanih izjav brez enega konkretnega dokazila. Na hitro sem tudi preletel to poročilo in vse je napisano, kot da bi nekdo pisal seminarsko nalogo, napisano bi pa moralo biti na nivoju magistrske naloge. Skratka poraz. Jaz bi tako komisijo zaprl, ker je to samo trošenje denarja za brezveze. Ne rabimo 4 različnih inštitucij za eno in isto stvar. Naj to nalogo opravi DURS, ne pa taka čunga lunga komisija.

Verjamem tudi Janši. In obema za moje pojme lahko dokažejo krivico samo na kakem sodišču ob možnosti zagovarjanja vsakega centa, ali pa DURS in Računsko Sodišče (če bi ju obravnavalo). Jaz osebno zagovarjam, da imata oba pravico do zagovora in pojasnjevanja celotni javnosti (=oziroma ustrezni instituciji).

Lahko ju pa kar zažgemo na grmadi brez možnosti pojasnitve.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.826
-429
113
Ja, men se tud zdi tole čisto populistično.... pač se je nekdo spravil na oba. Drugač pa res, 16 komisij, odgovarjal pa tud še eden ni. in ta protikorupcijska komisija, kje je v gospodarstvu? kje je bila, ko so banke dajale tajkunske kredite? kje je bila, ko je vizjak kupoval delnice telekoma (zdej je sicer v preiskavi, ampak sej jo ne rabijo dokončnat, že zdej vem, da ne bo vrnil tud centa)?

kr neki... oglasijo se samo takrat, ko je treba enmu drek na glavo strest. k da ne znajo drugače vlade dol vržt, al kaj?

aja, kradljivca sta pa oba - janša in zoki, ne vem, a je to ful skrivnost al od kje tako presenečnje?

zdej je samo vprašanje kdo je bolj človeški, socialen, ... in kdaj bo en reku, dost mam, nej majo zdej še ostali navadni ljudje kaj....

Nazadnje urejeno:

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
aja, kradljivca sta pa oba - janša in zoki, ne vem, a je to ful skrivnost al od kje tako presenečnje?

Točno tako!

Problem je v tem na kakšen način se v tej državi lahko blati človeka. Proti meni nekdo pokaže s prstom in izreče laž (ali pa resnico ampak brez trdnega dokaza), ves preostali narod pa začne metati kamenje brez možnosti zagovora. Vračamo se v čas, ko je cerkev preganjala "krivoverce" (dejansko pa so bili intelektualci).