Zoki je zmagal

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Kolk cajta si ga dresiral?
evil.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:
Ja itak, da JJ ni nedolžen ... zagotovo je imel prste vmes pri Patrii ... ampak toliko Janša ni nikoli pokradel, kot je Jankovič samo kot župan ...
Lej... lopov je lopov, pa če ukrade 10€ ali pa 100000000. Ja?

PumaAngel

Pripravnik
2. nov 2011
287
0
16
S tem se pa strinjam ( Davidoff, tu bom uporabila tvoje ''besede''...50 posto Slovencev je res navadnih zadetkov - adijo pamet!)

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Ja itak, da JJ ni nedolžen ... zagotovo je imel prste vmes pri Patrii ... ampak toliko Janša ni nikoli pokradel, kot je Jankovič samo kot župan ...

dobr da ni župan v prlekiji..k če bi tam kradel, bi bili vi v azilu v siski

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
47
Ljubljana
Nihče od kandidatov ni nedolžen. Imam pa raje Zokija, kot pa JJ .. No, raje brezvladje, kot pa JJ .. Pa verjemi, da je JJ pokradel več, kot pa Zoki v času županovanja ..

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.803
278
83
Največja slovenska vas
Citat:

DOKAŽI!

Dokler pa ni pravnomočno obsojen, je pa vse kar si napisal en velik populistični bullshit brez osnov, sodeč v lokalne kafane....

btw, ve se kdo po spletnih portalih lima glasove, 2.12 je imel SDS na portalu rtvslo okoli 35%, janko pa na tretjem mestu cca. 13% ... poglej kje sta zdej po volitvah... ne glede na to, kater zmaga...

erikson

Guru
25. avg 2007
22.795
6.557
113
Našli so iVana, živ je.

V štab pride čez 15 minut.

Skupina Victory še vedno čaka.

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
47
Ljubljana
Rekel sem, da je pokradel, ne da je glup. V glavi ima veliko! Le poglej, koliko folka še vedno vozi za nos.

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.803
278
83
Največja slovenska vas
Citat:
Uporabnik kripo pravi:
Rekel sem, da je pokradel, ne da je glup. V glavi ima veliko! Le poglej, koliko folka še vedno vozi za nos.

Tut jst in ti bi, če bi se nama pokazala možnost... Ampak tuki se mi bl postavlja vprašanje, kdo je glup... tisti, slovencnli, ki zavidajo Janši da ima stanovanje več kot oni in so mu zato odrekli glas ali tisti, ki so volili nekoga, ki kot praviš "je pokradel".

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Te volitve so za kozlat ... jaz sem bil 100% da bo janša zmagal ...

Za močvirnike je jankovič Bog ... za ostale slovence je pa nočna mora ...

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Te volitve so za kozlat ... jaz sem bil 100% da bo janša zmagal ...

Nasedal si na lažne Ivanove ankete.

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
47
Ljubljana
Glej, meni politiki niso spoštovanja vredne osebe. Ne glede na stranko. Imam z njimi veliko opravka in jih poznam veliko "taglavnih" osebno.

Zavidam nikomur nič. Niti sem gledal karkoli kar se tiče predvolilne kampanjie in vseh kozlarij, ki so letele levo in desno.

JJ je že pokazal, kakšen je (bruh), Pahor tud (bruh)i, zdaj pa naj bo gospodarstvenik za volanom. Bomo videli kaj bo. Prepričan pa sem, da slabše, kot bi bilo pod JJ pač ne bo.

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
47
Ljubljana
Citat:

Spet govoriš kar tja v en dan .. Jaz sem "ostali slovenec", pa zameni ni nočna mora .. No, zaenkrat še ne
smile-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.