Zobar !

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
A ima še kdo tukaj neizmeren odpor proti zobarjem, ali sem edini tak tič? K zobarju hodim zelo poredko, a ko "moram" it, mi pokvari in zamori cel dan pred in po obisku zobarja..
tongue-1.gif

Ko pridem ven iz ordinacije pa imam občutek, kot da bi se pravkar vrnil z bojne fronte in da mi je bilo življenje izsesano iz telesa... ajoj
tongue-1.gif

P.S.: Jutri mam zobarja !
frown-1.gif

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Jst sm ga imela do lani, ko sem prešaltala na privatnika...in zdaj mi ni sile. Prosim za injekcijo, on v miru opravi svoje delo, plačam tistih nekaj evrov in grem. Prej, ko sem še k otroški hodila, me je nonstop nadirala, ni imela nobenega filinga za vrtanje & bolečino, ...in takrat se mi je vse skupaj uprlo. Potem nekaj let sploh nisem šla k zobarju...čist sm bla napsihirana...

...sicer pa šee dobro, da imam lepe zobe in mi ni treba pogosto it k zobarju
smile-1.gif

SpEkTr

ex mroizo
19. jul 2007
1.549
36
48
44
Redno hodit pa je. Jaz grem vsako leto, če ne druzga je samo kontrola ... sem pa tja se pač kaka stara plomba popravi, kaka nova luknja zaflika in je to to..

Je pa zoprno poslušat brenčanje svedra..ah..to res sux. Ni prijetno, ampak za lepe zobe nuja..:)

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Imela podobne probleme, sedaj pa vsakič zahtevam injekcijo (ki jo plača prostovoljno zavarovanje) in konec muk. Zvok je sicer še vedno zoprn, no jaz pa sem malo manj živčna, ker me nič ne boli
grin1.gif

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Jaz kakšnih velikih problemov z zobarjem nisem nikoli imela. Vem pa, da odkar sem imala en malce resnejši problem z zobom kar ''rada'' grem k njemu. Vseeno boljše enkrat ali dvakrat na leto na obisk k njemu na kontrolo, kot pa vsak teden k zobarju na delo. Dokler so samo kontole še gre. Pa če je treba samo kakšno plombico popravit tudi še ni sile. Če pa zob boli in potem vanj vrta, takrat pa je malce zoprno. Ampak če je hud zobobol se tudi potrpi, saj bo potem mimo. Eh, ni panike.

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik matix pravi:
A ima še kdo tukaj neizmeren odpor proti zobarjem, ali sem edini tak tič? K zobarju hodim zelo poredko, a ko "moram" it, mi pokvari in zamori cel dan pred in po obisku zobarja..
tongue-1.gif

Ko pridem ven iz ordinacije pa imam občutek, kot da bi se pravkar vrnil z bojne fronte in da mi je bilo življenje izsesano iz telesa... ajoj
tongue-1.gif

P.S.: Jutri mam zobarja !
frown-1.gif

ne mi govort! imam celo fobijo na njih!
to pa zato, ker v našem kraju smo imel eno klinčevo sadistično zobarco in ko je morala vrtat je zraven doživljala orgazme. Da ne rečem da je zobovje bolj uničla kakor pa porihtala (o tem sem se prepričal ko sem enkrat začel hodit drugam btw)...
in to mi je ostalo od tistih cajtov...zdej je pa to drugač, sam še zmeri se ne morem znebit tega strahu
crazy1.gif

Group_Therapy

Dvojček št. 2
18. jul 2007
7.339
1
38
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
ne mi govort! imam celo fobijo na njih!
to pa zato, ker v našem kraju smo imel eno klinčevo sadistično zobarco in ko je morala vrtat je zraven doživljala orgazme. Da ne rečem da je zobovje bolj uničla kakor pa porihtala (o tem sem se prepričal ko sem enkrat začel hodit drugam btw)...
in to mi je ostalo od tistih cajtov...zdej je pa to drugač, sam še zmeri se ne morem znebit tega strahu
crazy1.gif

Govoris kot da si iz Domzal
grin1.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik Trigger pravi:

Hehe sej nas je tlele en kup takih k mamo paranojo pred zobotom.

Kaj a je kdo že probal lasersko vrtanje. Me prow mika da bi šel čeprav pravijo da ni poceni.

mah, jest grem zdej k privatnici in ji rečem: me ne zanima kolk injekcija proti bolečinam stane. sam poskrbte da me ne bo bolel! da me nič ne bo bolel! Pol mi pa ponavad dlesni z nečim pospreja (da me tud injekcija sama ne boli), pol mi da pa injekcijo. Pol pa lahk da zarad mene dinamit mi v gobec porine, pa se ne bom sekiral
grin1.gif

Tista bolečina po vrtanju pa to, pa ni tolk huda. če ne pa en ta fejst tabletek požreš proti bolečinam, pa si k v nebesih...

bi pa šel to "lasersko vrtanje" sprobat...baje je čist neboleč...

Nazadnje urejeno:

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
....je bil prevelik in ga je s tako mičkeno brusilko prežagal na pol in vsako polovico posebej spulil ven. S takim mičkenim pajsarjem.

3 injekcije je dal, pa sem mel občutek, kot da mi ahilovo tetivo ven vleče
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Jaz sploh nimam fobije pred njimi, samo zelo nerada hodim k njim.
grin1.gif

V zadnjem letu imam tolk problemov s temi zobmi, da se mi bo zmešalo. Res doživljam take travme, da me včasih že prime, da bi si dala katerga odstranit. Zaradi nepopisno odličnega dela sadistične zobarce v OŠ pa imam sedaj same super plombe, tako, da moramo poleg hudega kariesa še te sproti popravljat. Enostavno ne dohajam več tega.
frown-1.gif

So se mi pa ženske zobarice ful bolj zamerile, kot moški predstavniki tega poklica. Sploh imam v dobrem spominu tisto pošast iz OŠ Majde Vrhovnik in tisto na OŠ Poljane, ki ji ni sram pokazati, da ji higiena ni vrlina (delo brez rokavic, naslednji dan pa herpes).

Sba

Pripravnik
18. avg 2007
225
1
16
LJ
Nazadnje me je že prav stisnilo v čakalnici, ko sem slišal vso tisto mašinerijo. Pol pa sploh ni nič delala, je rekla da je vredu, pa sem lahko šel.
S tem da me ponavadi ni bilo strah, zdej pa kar naenkrat.