Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Jaz pa spremembo trr javil 2 mesca in pol pred zaprtjem pa je bilo včeraj nakazano na stari trr ki ne obstaja več. Jutri grem na banko (staro in novo) , da vidim kje so sedaj tisti evri, potem pa pritožba na CSD če evrov ne bo.
Citat: Uporabnik Roberto pravi:
Če imaš kvalificirano digitalno potrdilo SiGEN CA ali NLBCA in ga prijaviš v sistem lahko vlogo dejansko oodaš elektronsko brez tiskanja (oddaja, digitalni podpis).
Lahko upas zgolj na dobro voljo bank, CSD je bolj zasciten kot place uprave NLB. Jaz se kregam z nasim vsake dva meseca, ko prides pa tja osebno, se babnice sminkajo za salterjem in roze zalivajo, ker nimajo jajc, da bi se praskale po njih. In potem nas v javnem sektorju vse v isti kos zmecejo.
Sedaj sem tisti na CSD serviral da denarja na računu ni, ker račun je bil 1.4 zaprt.
In potem mi je odgovorila da sedaj pa res vidi da je bilo nakazilo zavrnjeno in da bo nakazano maja na novi račun (za oba meseca skupaj). Me prav zanima zakaj ne more sedaj tega nakazat. Se bolj se bojim da maja to ne bo nakazano.
Pri meni je tako, da pogledajo kolikšen je tvoj delež v podjetju. Če je recimo 100% (edini lastnik) za osnovo vzamejo 100% osnovnega kapitala podjetja in na to vrednost izračunajo letne obresti. Podobno, kot velja za depozite na banki. Te dobljene obresti prištejejo k letnemu prihodku družine.
In jaz si tudi ne izplačujem plače, sem zaposlen drugje.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.