Konec meseca se obeta še en mladič in zdaj bi pa že lahko kaki razred padli, glede na lestvico, ki sem jo našla na spletnih straneh naše občine. Mi pa pol klinca ni jasno, kaj naj pričakujem in kaj vse upoštevajo, zato prosim tiste, ki ste to že dali skozi, da mi razložite par terminov.:
- pri vrtcu najdem "polno" ceno programa in "znižano" ceno programa. Pri vsaki je tabela razredov. Katero ceno upoštevam, kaj moram narediti, da se upošteva znižana cena
- glede na to, da z marcem začne en otrok prvič hoditi v vrtec in zaenkrat še vedno pademo v najvišji razred, moram sploh kaj naresti, da plačam samo 75% programa (za ostalo piše, da v vsakem primeru sofinancira občina). Bi pa potem konec marca, podala vlogo na CSD, ko se ta s katerim sem noseča, rodi...
- to je kar se tiče plače, kaj pa ostale stvari, kaj se še upošteva. Na računih imava čuda denarja, ki pa je v resnici kredit za hišo, ki jo gradiva. Po kakem ključu se upošteva tako "premoženje" in po kakem nepremičnine... Na obrazcu sicer je nekaj ena postavka, kjer vpišeš kredit in moraš priložiti kreditno pogodbo, ampak kaj s temi podatki oni naredijo potem...
- potem so še avtomobili in njih vrednost - se to kaj upošteva pri vrtcu in kako se vrednotijo
- je še kaj, kar je premoženje, ki bi ga lahko upoštevali pri uvrščanju v razrede pri vrtcih
Najlepša hvala za pomoč.