Zlomljen ključ....?

Aki1

Pripravnik
14. okt 2007
485
0
16
Ljubljana
Pri vsem hitenju mi je uspelo zlomiti ključ od vhodnih vrat. Polovica ključa je ostala notri, ven ga ne morem dobiti nikakor?

Ima kdo kakšen predlog?
In pa tudi ključavnice ne morem dobiti ven, ker se je "zaskočila" s tisto polovico ključa ?
jezen.gif

Aki1

Pripravnik
14. okt 2007
485
0
16
Ljubljana
Ne bo šlo, na vhodni oz. zunanji strani je "ključ" na notranji strani pa je samo tista "bunka". Tako, da lahko ključ porinem samo z zunanje strani.

Dolfe

Pripravnik
22. jul 2007
836
1
18
Citat:
Ne bo šlo, na vhodni oz. zunanji strani je "ključ" na notranji strani pa je samo tista "bunka". T

Dobro poglej vrat tiste "bunke". Po moje se mora videti štift. Tisti štift zbij ven, da boš lahko snel bunko. Potem boš pa videl, na čem si. Možnosti so 50:50.

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
A je ključ že obrnjen ali še v nuli? Meni se je isto zgodilo, ampak sem mu odlomil okrogli del, palčka z zobmi je ostala cela not. V afektu sem potem od živcev tresnil z vrati pa je na mojo srečo padel ven. Moj je bil seveda na sredini, ni bil še obrnjen.

Kara_Demz

Pripravnik
7. avg 2007
506
0
16
V skrajnem primeru bo treba vrtati v cilinder. Sveder fi 6 mm ( tam nekje ), vrtaš pa pod cilindrom in ne v njega! Vrtaš v spodnji del, kjer so vzmeti, ki potiskajo čepe v cilinder. Zelo verjetno boš zadel tudi kakšen čep, ki je kaljen in bo zato sveder šel, vendar je to pač kolateralna škoda. Ko boš imel vzmeti prevrtane, bodo tisti čepi popadali dol in lahko ključavnico z vsakim izvijačem potem normalno odkleneš, pa zamenjaš.
Preklinjanje spada zraven, še za kake dva dni potem ga je, ampak g. župnik dajo odvezo v takem primeru, potem v nedeljo
cool-1.gif
, ko mežnar pobira s tavelko pušco vbogajme. Samo papirnat denar.

Nazadnje urejeno:

Aki1

Pripravnik
14. okt 2007
485
0
16
Ljubljana
Dečki, hvala vam za vse nasvete, ampak ključ se je odločil, da ne gre nikamor.

Potrebno bo malo razbijanja pa bo
10.gif
.

testni_voznik

Pripravnik
21. jul 2007
880
0
16
Citat:
Uporabnik Aki1 pravi:
Pri vsem hitenju mi je uspelo zlomiti ključ od vhodnih vrat. Polovica ključa je ostala notri, ven ga ne morem dobiti nikakor?

Ima kdo kakšen predlog?
In pa tudi ključavnice ne morem dobiti ven, ker se je "zaskočila" s tisto polovico ključa ?
jezen.gif

Teška bo.
Če je slučajno kakšna reža prosta do ključa, ki je ostal notri zvi konico šivanke za 1mm in jo porini nad ključ v režo kot gre.
Potem jo vpri navzgor tako da kavelček zatakneš za ključ ki je notri.Če ta ni šel preveč v konus ti morda uspe.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.810
561
113
42
povsod malo
Če je še ključ malo zunaj daj kapljico sekundnega lima na ključ in probaj zlimat in povlečt ven ali pa...
Tega nisi bral od mene
wink-1.gif
dej otroka notr in kliči gasilce. Ti bodo oni v prisotnosti policije vlomili v ključavnico. Majo pravo profi vlomilsko orodje.

Nazadnje urejeno:

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
če ti ključavnica kje gleda ven iz vrat jo primi z rorocangami in parkrat obrni v levo smer.po 3 minutah mora biti zunaj.preverjeno večkrat
evil.gif

Avian

Pripravnik
7. sep 2007
359
0
16
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Če je še ključ malo zunaj daj kapljico sekundnega lima na ključ in probaj zlimat in povlečt ven ali pa...
Tega nisi bral od mene
wink-1.gif
dej otroka notr in kliči gasilce. Ti bodo oni v prisotnosti policije vlomili v ključavnico. Majo pravo profi vlomilsko orodje.
467716-post_slo.gif

tole si morm pa zapomnit :D uporabna he he

lp Avi

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.194
3.589
113
Marlbor
Če imaš zavarovano hišo/stanovanje z vključeno domsko asistenco, se ne rabiš sam ukvarjati s takšnimi zadevami.
smile-1.gif