Zlatniki in cena zlata

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi: dobiček realiziraš ob prodaji to trenutno je samo megla kot razlika!
grims-1.gif

pa off za pumaX: Ma corveti ti ne gori že par dni leva luč!
evil.gif

Zlato ni problem prodati, prodam ga lahko kadar hočem, samo kaj naj potem z evri ? Čakam da jih inflacija popapca ? Za sproti imam pa dosti.

Tut drugi so imeli velike oči na borzi pa poglej sedaj!
grims-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
za zlato je jasna letna proizvodnja, nekje je jasno kolk je zlata na svetu, kar za denar ne moremo rečt.mi ga imamo 2kg vzidanega v steno.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi: dobiček realiziraš ob prodaji to trenutno je samo megla kot razlika!
grims-1.gif

pa off za pumaX: Ma corveti ti ne gori že par dni leva luč!
evil.gif

Zlato ni problem prodati, prodam ga lahko kadar hočem, samo kaj naj potem z evri ? Čakam da jih inflacija popapca ? Za sproti imam pa dosti.

Tut drugi so imeli velike oči na borzi pa poglej sedaj!
grims-1.gif

Meni je jasno zakaj vlagam v zlato, isto zakaj v srebro in se mi to niti ne da razlagati. Bom pa rekel da je primerjava z delnicami povsem zgrešena in samo kaže tvoje neznanje, kombinirano z željo komentirati za vsako ceno.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
ne ne komentiram za vsako ceno. Jaz sem ti samo rekel da je razlika med tisto ceno ko si kupoval in po tisti ki sedaj lahko prodaš pa ne samo dim! Drugače pa sem pri delnicah več zaslužil kot pri zlatu! No edino zlato, ki ga imam je ena bolj močna verižica izpred nekaj let!
cheer.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
ne ne komentiram za vsako ceno. Jaz sem ti samo rekel da je razlika med tisto ceno ko si kupoval in po tisti ki sedaj lahko prodaš pa ne samo dim! Drugače pa sem pri delnicah več zaslužil kot pri zlatu! No edino zlato, ki ga imam je ena bolj močna verižica izpred nekaj let!
cheer.gif

A ti sam veš, kaj hočeš povedati ? Kaj je z razliko, ne razumem.

Jasno da si pri delnicah več zaslužil, če v zlato ne vlagaš. Doh.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
To je relativno kaj govorite. Odvisno kdaj je kdo kupil zlato in po kakšni ceni. Če ga grem kupiti danes za 20.000€ ne verjamem da je to pametna naložba, saj je zlato trenutno dokaj visoko, če sem prav informiran. Je pa sigurno investicija s katero lahko najmanj izgubiš.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Trenutno?

Slabo si informiran, vsaj glede na zadnjih par mesecev. Je pa res, da je povprecno - glede na zadnjih par let - dokaj visoko.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Ja Evrofil, pri zlatu pa sem res zelo slabo informiran, saj me prakitčno ne zanima zlato. Vsak dan berem na financah, zlato dražje, zlato cenejše, ne vem pa kakšna je dejanska cena. Saj bom šel spet na MORO ali kdor že ima na svoji strani tiste grafe za zadnjih nekaj mesecev/let!

Lp