Kje v SLO kupiti zlatnike oz. zlate spominske ploščice (banke, zlatarji,..??) in koliko je cena za gram zlatnika (999,9 čistost).
Hvala
Hvala
Citat:
Uporabnik pumaX pravi:
Kje v SLO kupiti zlatnike oz. zlate spominske ploščice (banke, zlatarji,..??) in koliko je cena za gram zlatnika (999,9 čistost).
Hvala
Pa res..s.em sedaj našla na njihovi strani.Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Zlatarna Celje tudi prodaja svoje lastne ploscice...
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Meni se ga je dosedaj še vedno splačalo kupovati, če sem ga slabi 2 leti nazaj kupoval po 500€ (unča) je danes unča 722€.
Sploh pa je zadeva bolj v smislu ohranjanja realne vrednosti in ne toliko mastnih profitov.
Je pa smešno, kako ljudi, ki omenjajo zlato na raznih delniških forumih raztrgajo, kot da kovine ne predstavljajo priporočenega 10-15% deleža v portfejlih in je edina zadeva, ki ni pikirala v zadnjem letu.
Citat:
Uporabnik pumaX pravi:
Cene so res enake kot pri nas...kupila pa sem včeraj v Grazu zlato ploščico od Munze Osterreich... meni full lepše, kot kovanec.
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik pumaX pravi:
Cene so res enake kot pri nas...kupila pa sem včeraj v Grazu zlato ploščico od Munze Osterreich... meni full lepše, kot kovanec.
Kje si to kupila v Grazu?
Citat:
Uporabnik pumaX pravi:
Pa res..s.em sedaj našla na njihovi strani.Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Zlatarna Celje tudi prodaja svoje lastne ploscice...
Zelo lepo!!
Ampak so pa kar dosti dražje, kot sem dala jaz za to Avstrijsko!!
33,8 eur imajo za gram. Jaz sem dala 26,5 eur.
http://www.zlatarnacelje.si/zlatigrami/zgp_5g.asp
Citat:
Uporabnik vaginko pravi: dobiček realiziraš ob prodaji to trenutno je samo megla kot razlika!
pa off za pumaX: Ma corveti ti ne gori že par dni leva luč!