Sluzbeno vozilo policijeCitat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik Zetor5011 pravi:
hm, danes dopoldne se mi je zgodilo na celovški (LJ), da je voznik sivega priusa pripeljal za mano z modrimi lučmi, ne da bi ustavil ampak se mu je očitno mudilo in je hotel prazen pas. Nekako se mi zdi da policija ni nabavljala nekih eko-vagnov v zadnjem času...
Včeraj na Njegoševi tud en bel Clio/Clio storia...zadnje šipe kot pri G7 ( pač navadne bele)...na desnem delu strehe spredaj modra lučka in po levem mim avtov....ura tm 20-21h zvečer
Edino motor je bil bol švoh...v stilu 1.2 16V mlinčka ni šlo nikamor tko da sem podvomil da bi bil kak policist
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Nič, avto zaklenit, prižgan motor, tapkat po plinu, pa dokumente skozi 1cm spuščeno okno dat.Citat:
Uporabnik nacek pravi:
Ampak boš sedaj pri lučkah ponoči res v dilemi ustavit iali ne ustavit.
Skoči zvezan ven iz vozečega vozila @ 50 kmh, se boš lahko sam prepričal.Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
kako zgleda grdo potolčena Daša?
Citat:
Uporabnik Axi pravi:
Tole je tudi rahlo čudno, "zvezana" z lisicami v prtljažniku, noge zvezane, vreča čez glavo...in ji uspe iz prtljažnika podreti zadnje sedeže in odpreti vrata ter skočit ven. vsa čast, ampak meni tole deluje rahlo za lase privlečeno?
Citat:
Uporabnik Axi pravi:
Tole je tudi rahlo čudno, "zvezana" z lisicami v prtljažniku, noge zvezane, vreča čez glavo...in ji uspe iz prtljažnika podreti zadnje sedeže in odpreti vrata ter skočit ven. vsa čast, ampak meni tole deluje rahlo za lase privlečeno?
Citat:
Uporabnik skala pravi:
kako pobegniti:
-iz avta se beži na desni strani
-če se avto vozi se poskušamo odriniti v nasroni smeri vožnje čim lje od cestišča
če bodo še koga ugrabili.
Citat:
Uporabnik skala pravi:
........... in se odrineš v nasprotni smeri vožnje (kot to delajo železničarji s počasi vozečega vlaka - fizika pa to) ..........
kako pobegniti:
-če se avto vozi se poskušamo odriniti v nasroni smeri vožnje čim lje od cestišča
če bodo še koga ugrabili.
...nisi edini...Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
v glavnem nemogoče, zato pa bi rad videl potolčeno Dašo.