Zlatarjeva hči pobegnila ugrabiteljem

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Je pa takšna ugrabitev nenavadna za našo državo

Mogoče so jo hoteli samo posiliti
grin1.gif

nacek

Guru
13. okt 2012
2.940
579
113
Ampak boš sedaj pri lučkah ponoči res v dilemi ustavit iali ne ustavit.

Zetor5011

Fizikalc
14. dec 2010
639
28
28
hm, danes dopoldne se mi je zgodilo na celovški (LJ), da je voznik sivega priusa pripeljal za mano z modrimi lučmi, ne da bi ustavil ampak se mu je očitno mudilo in je hotel prazen pas. Nekako se mi zdi da policija ni nabavljala nekih eko-vagnov v zadnjem času... na semaforju sem malo bolj buljil v retrovizor in je imel lučne očitno zmontirane v maski avtomobila, tako da se jih ni videlo ko so ugasnjene... (LJ-52-1CF). Ponoči ni šanse da ga prepoznaš od plavih, se vidi samo plavo utripanje.

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.688
113
Citat:
Uporabnik nacek pravi:
Ampak boš sedaj pri lučkah ponoči res v dilemi ustavit iali ne ustavit.
Nič, avto zaklenit, prižgan motor, tapkat po plinu, pa dokumente skozi 1cm spuščeno okno dat.
grin1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Če bi mene ustavljal kak civilni z modrimi lučkami, bi klical 113 in preveril predno bi ustavil. Še policija to priporoča...

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
747
113
EU
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Če bi mene ustavljal kak civilni z modrimi lučkami, bi klical 113 in preveril predno bi ustavil. Še policija to priporoča...
In te potem kaznujejo ker uporabljaš mobilca med vožnjo
evil.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uporabnik Zetor5011 pravi:
hm, danes dopoldne se mi je zgodilo na celovški (LJ), da je voznik sivega priusa pripeljal za mano z modrimi lučmi, ne da bi ustavil ampak se mu je očitno mudilo in je hotel prazen pas. Nekako se mi zdi da policija ni nabavljala nekih eko-vagnov v zadnjem času... na semaforju sem malo bolj buljil v retrovizor in je imel lučne očitno zmontirane v maski avtomobila, tako da se jih ni videlo ko so ugasnjene... (LJ-52-1CF). Ponoči ni šanse da ga prepoznaš od plavih, se vidi samo plavo utripanje.

Eko policist
hysterical-1.gif

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
V tem primeru je dobro imeti nekaj bakra v žepu, vržeš nekam v daljavo, cigan steče po barvno kovino, vmes imaš pa čas pobegnit.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.083
5.655
113
Citat:
Uporabnik Zetor5011 pravi:
hm, danes dopoldne se mi je zgodilo na celovški (LJ), da je voznik sivega priusa pripeljal za mano z modrimi lučmi, ne da bi ustavil ampak se mu je očitno mudilo in je hotel prazen pas. Nekako se mi zdi da policija ni nabavljala nekih eko-vagnov v zadnjem času...

Včeraj na Njegoševi tud en bel Clio/Clio storia...zadnje šipe kot pri G7 ( pač navadne bele)...na desnem delu strehe spredaj modra lučka in po levem mim avtov....ura tm 20-21h zvečer
sprasujem se.gif

Edino motor je bil bol švoh...v stilu 1.2 16V mlinčka ni šlo nikamor tko da sem podvomil da bi bil kak policist

Nazadnje urejeno: