Zlata barva za črke nagrobnika

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
altermost, ne pijem piva ... pa še črk res nebi sam klesal. bi rad da je spomenik lep. lahko pa prideš ti izklesat. če ne bo ok boš menjal komplet spomenik ok?
shocked-1.gif
+1
shocked-1.gif
a vsaj uporabljaš Malizio?
sprasujem se.gif

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.455
9.745
113
EU
Kako si rešil barvanje črk ?
Ni te več na forumu in sem v skrbeh, da se je spomenik prevrnil in si na urgenci končal.
grims-1.gif

devijamarica

Pripravnik
1. jun 2017
41
1
8
moja mati je nekoč kupila zlato barvo bogsigavedi kje, pobarvala, vse kar je bilo mimo roba pa zdrgnila s finim brusnim papirjem.

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.455
9.745
113
EU
V četrtek bo Lidl imel zlate špreje. Kupim in brž na britof barvat. Moram vzeti kakšno desko za pod rit, da ne končam pri babici, če poči nagrobna plošča.
evil.gif

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.455
9.745
113
EU
Kupil šprej barvo v Lidlu . Eno prozorno z zlatimi bleščicami (na sredini slike) in zlato (desno na sliki)
Uporabil sem desno na sliki, ker je prva iz mečkatorja bolj podobna rjavi, kot zlati, kljub svetlo zlatem vzorcu na pokrovu.
bonk.gif

Spomenik in črke obrisal, pošprejal z zlato barvo, namočil krpo v razredčilo in obrisal. Ponovil postopek še enkrat in zaključil. Vse skupaj sem delal petnajst minut. Zadeva je videti OK, čeprav je barva temna. Drugo leto poiščem bolj svetli šprej.