Sam sem star 29 let in recimo da mi je v zadnjih 2 letih uspelo skupaj dat 20k€, brez da bi posebej šparal in se odpovedal čemurkoli, edino popivanje je postalo neobstoječe
Sem pa vedno skrbel sam za sebe in nisem dobil kakšne posebne podpore od drugje. Zdaj mi je malo žal, da nisem več prišparal, ampak nekako bova z drago vseeno uspela zbrat za eno stanovanje, se ne sekiram. Zaenkrat živiva še v najetem.
Kar pa se tiče življenja v Lj: doma sem iz Nm, 10 let sem živel v Lj, pred dobrega pol leta sem se preselil v Trebnje in sem zelo zadovoljen. Praktično vse imam na dosegu roke (banke, pošto, sodišče, trgovino, par frizerjev in 3 gostilne imam v krogu 100m) do službe v Lj pa manj kot 40 minut od vrat do vrat. Ne zamenjam več
Kar pa se tiče življenja v Lj: doma sem iz Nm, 10 let sem živel v Lj, pred dobrega pol leta sem se preselil v Trebnje in sem zelo zadovoljen. Praktično vse imam na dosegu roke (banke, pošto, sodišče, trgovino, par frizerjev in 3 gostilne imam v krogu 100m) do službe v Lj pa manj kot 40 minut od vrat do vrat. Ne zamenjam več