Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Preverjeno gre z letnimi po snegu....po Lj brez problema.
Gume na Dyanah in amijih so bile 125Citat:
Ja, takrat si mel 155 gumo, zdej mas pa 225.
Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
Sem mislil, da ga bodo ven zvlekli in pref....
Bo nekaj na tem. Ami je imel 135x15, Katrca je bila isto prava snegohodka s 135X13... Aja, pa Hrošč s svojimi 175x15 je bil isto neustavljiv v snegu.Citat:
Ja, takrat si mel 155 gumo, zdej mas pa 225.
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
Škoda ker ga niso Itak je bil verjetno kak čiča, ki je prepričan, da se tako malo vzi da se mu ne splača kupovati zimskih gum (Razen tisti dan no..ko ej imel nekaj nujnega).
Na pslošno pa gelde testa....ne vem zakaj za vraga ne mroejo naredit ene korektne primerjave...enak avto, enaka feltna..enkrat zimska guma, potem letna...sploh nima veze kdo bo koga...se pa na taknačin zadeve pokažejo v pravi luči.
Ne, ni. Sploh veš, kaj je referenčna guma?Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
Škoda ker ga niso Itak je bil verjetno kak čiča, ki je prepričan, da se tako malo vzi da se mu ne splača kupovati zimskih gum (Razen tisti dan no..ko ej imel nekaj nujnega).
Na pslošno pa gelde testa....ne vem zakaj za vraga ne mroejo naredit ene korektne primerjave...enak avto, enaka feltna..enkrat zimska guma, potem letna...sploh nima veze kdo bo koga...se pa na taknačin zadeve pokažejo v pravi luči.
V vsaki resni avtoreviji je zraven referenčna letna guma. Razen na suhi cesti je v prednosti zimska.
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
@paci... 125 je mogoče imela Diana in Spaček. Ami je definitivno imel 135. Vsaj moj, letnik '74.