Pa ne gre za težavo vodnega kamna in bi bila rešitev uporaba destilirane vode?Nevem, gre za F97/G01 tezavo....amerikanci si pulijo lase ker uporaba neoriđinala te stane 1500zelenih (nova pumpa, ciscenje mehurja in.....8 ur dela...). Dali so notri neko mikro sito, ki se zabaše z vsem kar ni bmw bio (ali morda NEbio?) formula.
Ne, ni kamen. Uspeli so naredit neko sito, na katerem se pospeseno tvori neka usedlina. Ne vem ce ne celo sluz. V bistvu se original koncentrat za šajbe meša z vodo iz pipe.Pa ne gre za težavo vodnega kamna in bi bila rešitev uporaba destilirane vode?
BMW recimo za hladilni sistem destilirano vodo predpisuje že od kar pomnim, vsaj 35 let...
Tukaj imate 3 litre koncentrat do -60 stopinj C za 5,99 €.
Ja res, samo ti imaš pojma pa nobeden drugNo, to samo pomeni da nimas pojma. Polovica zadev na nasem trgu pusca usedline, tvorijo se tudi kosmi velikosti ½cm², tako da...
Je Sonax kje v akciji?
Jebemomast cesa vsega clovek ne zve.
Sem mislil, da je bil visek nategancije z originalnimi vitrexi folcvagnov senzor, ki je deloval le pri "pravi" prevodnosti tekocine. Seveda si taksno dobil samo pri originalu, pri ostalih si pa lahko redcil, koncentriral, lovil pravo razmerje in upal na najboljse. Sicer je avto piskal in opozarjal na "prazno" posodo, kljub temu, da si ravno nalil do vrha. Pa magari sonaxa.
jest5 oziroma jezek, a to je vse kar zmorešJa res, samo ti imaš pojma pa nobeden drug
Pa dej poberi se tipo, ne znaš drugega kot v vsaki temi vsem solit pamet, kako nobeden razen seveda tebe nima pojma.
Tolk enega sranja kot pa ti namečeš na tem forumu je pa res nemogoče. Pojedu vso pamet tega sveta
Kje si mene najdu, kaj mata vidva z Jest ne vem, sori pa ce sem ti podrl vero v najcenejse vitrexe. Vzemi kakega modrega, iz germanskega nizkocenovnega diskonta, pa ga polij nekam in pusti da se posusi.....jest5 oziroma jezek, a to je vse kar zmoreš
aja pojma nimam razumem
Zato vprašam, kaj z novo naredite.Ne, ni kamen. Uspeli so naredit neko sito, na katerem se pospeseno tvori neka usedlina. Ne vem ce ne celo sluz. V bistvu se original koncentrat za šajbe meša z vodo iz pipe.
Sluz so ponavadi bakterije in alge. Vodo si iz pipe vzel?Zato vprašam, kaj z novo naredite.
1x se mi je pozimo začela ena sluz delat.
kar težave z čiščenjem sistema špricanja. moral na servis!!