Prosim ne preveč osebno vzet, je bilo bolj mišljeno kot neke sorte opomin za naslednje objave Ti si pa verjetno pred objavo z iskalnikom poiskal topic o snegu in nekako spregledal najnovejšo or something... Btw - super fotke, prava zimska idilaSem bil "kregan" ker sem v staro temo pisal.
Smo že drugič v karanteni....Spomnim, pri nas takrat ni bilo niti 5cm snega. Sem objavil sliko tusti dan na alterju.
No, kot kaze, bo kljub temu otrok jutri ostal doma. Sosilec caka na pcr, mi pa na karanteno posledično
ja, pa eni spet ne bojo na njihovga SUVa segli, ker je previsok.Smo že drugič v karanteni....
Prebolevniki v šoli, zdravi pa doma!?
Pred mnogo leti, ko smo še mi bili mulci v šoli, smo tudi imeli zamete, da je pouk odpadel za nekaj dni.
Sicer pa zunaj spet sneži. Bolj počasi, a do zjutraj bo spet za kidat...
Saj ni blo takrat nikjer. Da bi ti takrat kdo rekel kaj nas čaka....Spomnim, pri nas takrat ni bilo niti 5cm snega. Sem objavil sliko tusti dan na alterju.
No, kot kaze, bo kljub temu otrok jutri ostal doma. Sosilec caka na pcr, mi pa na karanteno posledično
Zadnji ga boste dobil, zadnji se ga boste znebilČe bo pri nas tako bo jutri še kaj lepa suha cesta ZA enkrat v MB še nič ne pada.