ksz
Obeta se nova tema
SEJ NE, HECAM.
Včeri ponoč sm se pogovarjala s kolegom, ki se je ravno vrnil z morja in sva se menila o tem in onem. Kot ponavadi, mi je dal spet za mislit s svojo ideologijo o moških. Smejkal se mi je v telefon in rekel, naj se zavedam da nisem tip ženske od katere bi tudi moški pričakoval samo prijateljstvo in da ne bom nikoli naletela na iskrenega moškega prijatelja -omenila sem gaye, pa me je prečital v momentu in dejal, da se ne gibljem po takem terenu da bi dejansko gaya spoznala. Whatever
Skratka, nočem rečt, da sem obupala nad tipi ampak (kot je dejal kolega) bojo oni obupal nad mano, ker se nobenemu nočem odpret ampak gojim samo prijateljstvo. Obsojena sem torej na večno samsko življenje (še dobro, da imam vsaj njega
čeprav ga ima še kakšna ... ampak to so druge stvari), ker ne zaupam več nobenemu.
In oh, no sej ne znam povedati niti približno tko lepo, kot mi je on povedal ampak ja, to je poanta in zaključek te teme.... Nisem rojena za prijateljico, tudi za ljubico menda nisem v redu ker se znam navezat na človeka če me ima le-ta rad, torej mi ostane le resna zveza, ki pa se bo zgodila zelo premišljeno z moje strani.
Po pogovoru sem se počutila, kot da sem bila ravnokar pri pogovoru med neke sorte vedeževalcem~psihologom.
Obožujem ga