Zgolj v razmislek

westie

Fizikalc
3. jun 2008
1.753
1
36
113
krasno si to napisal ... a si prepričan, da še vedno rabiš knjigo
grin1.gif
sem jo šla iskat zdaj

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Mah, Dizzy je prou napisal; Če bi me poznal v živo, bi vedel kakšna sem - fučka se mi za denar, še od svojga kolega s katerim se občasno druživa, ne sprejemam daril in je že parkrat bil kao užaljen zarad tega. Pri tem bi še dopisala, da mediji naredijo svoje iz oseb da o njih mislimo popolnoma drugače, ko pa jih spoznaš dejansko vidiš šele, kakšni so. Enako je pa tuki na forumu; če nekdo odpre eno temo, ga po tej temi že kar vsi sodijo in sklepajo neke svoje sklepe.

Nikoli nisem omenil da TI rabiš denar ali da si ti mahjena na denar. Več kot očitno pa je, da je tvoj tip mahjen na denar/kariero in mu pomeni več kot tvoja bližina. AMPAK če tebi to ustreza, potem prav
smirk-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Aha ja, itak paše mi pozornost intelektualnih kurb; sorry samo za to imam pa samo enega kolega, zgoraj opisanega, ki točno ve kaj bi nekoč rad od mene, jaz pa vem kakšen je in da nisem edina, zato mi ga paše mal vrtet okol prsta. In ne, na koncu ga ne bom zayebala, ker ma namesto mene /lahko/ 35 drugih bejb in se zato ne bo ubadal z mano; dokler je pa on men zanimiv, se bom pa družila z njim ker je pameten razgledan človek, ki mi širi obzorja. Evo, s takim se pa res lahko greš intelektualno kurbo.

Kako se pa js obnašam do tipov, pa lahko mile volje vprašaš recimo Dizzyja, ki me na forumu od tipov edini pozna, pa naj pove kako sem se obnašala (in se še vedno) do njega.

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Res je. Ne poznam te ampak pač samo odgovarjam na to kar sem razbral iz napisanga. Ne morš mi rečt, da te je čist šokiral, ko se ti je dečko spovedal in se ti ni nič sanjal o tem...
ne-ne-1.gif
vedla si da ga "stiska" ampak je pasal.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ej, ne morem rečt da me je šokiral; prej bi rekla da sem bla razočarana nad njim...

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Tjaša,..od kdaj pa so čustva neki slabega? Si kaj pomislila kako bi se ti počutila v njegovi koži, ko bi zvedela, da je nekdo razočaran, ker imaš TI čustva do njega
crazy1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Sej js sm tud mela in mam še zmer čustva do njega; rada ga mam in tega mu tud nisem tajila.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ah. Eden skoraj ni omembe vreden; to je "kolega". TA, o katerem teče tema, je PRIJATELJ WNB. Oni, v katerega sem pa zaljubljena, je pa v tej temi omenjen le za vzorec.

Brezveze, zdej grem zapravljat dnar pol pa na podaljšan vikend. Ne preveč naklamfat do pondeljka, prosim.
grin1.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Tjasa, ko bos postala zenska bos mogoce razumela. Ocitno si vsa zmedena in sploh neves kaj bi rada. A ni lepo, da ti je partner nekdo, s katerim lahko prezivljas dneve povrh vsega pa ga imas se rada. Oprosti izrazu ampak zgleda, da bi se rada "porivala" s svojim princem, za kratenje casa, pa bi rada imela prijatelja. Lahko, da se iskaze, da ta tvoj princ sploh ni tolk vredu, ker ta najstniska ljubezen izpuhti, ostane pa ti se samo oseba, s katero niams nic skupnega.

Edit: ce je temu tako, daj te vsaj kolegu malo nastavi, za vzorec. Zdaj sploh ko greta v shoping. Ce nisi vezana ne delas nic narobe, obrabi pa se itak ne.

Nazadnje urejeno:

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Ah. Eden skoraj ni omembe vreden; to je "kolega". TA, o katerem teče tema, je PRIJATELJ WNB. Oni, v katerega sem pa zaljubljena, je pa v tej temi omenjen le za vzorec.

@ Dizzy : če pa me zdaj uspeš prepričat v to, da ji življenje ni v napoto, potem si car ....
Ne vem sicer, zakaj jo tako braniš, ampak močno upam, da imaš vsaj neko zadoščenje za vse tole (to, da ni Asja, smo že ugotovili, OK). Morda je tvoja sestra, sestrična, ali celo punca. Če pa nič od tega, pa ...