Zgolj v razmislek

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ker imam ravno nekaj časa, preden se odpravim v Ljubljano nakupovat nekaj novih oblačil, sem sklenila da delim z vami nekaj svojih mišljenj.

Je res težko prenesti poraz v ljubezni? Vam je težko sprejeti dejstvo, da za neko osebo s katero ste se na nek način začutili, NISTE EDINI in da je tej osebi dejansko popolnoma ravno do vas, LE DA VAS IMA SAMO ISKRENO RADA?
Če kaj hudičevo boli, je to dejstvo da si mislil točno to. VEM.

Ampak kako pojasniti osebi, da se je preveč zagrela in da si je delala utopične misli v zvezi z vama? Kako naj oseba razloži, da je rada sama in da noče nobenih obveznosti? Kako nekomu dopovedati, da ga imate radi in bi vse storili zanj, ampak to je tudi to in nič več?
Kako prepričaš srce, da pozabi na to osebo, ko uvidiš da ne gre drugače kot da se vajini stiki prekinejo?

Nisem bila zaljubljena vanj, samo rada sem ga imela in resnično rada sem preživljala dneve z njim, on pa se je name preveč navezal in si mojo razigranost in dobro voljo razlagal napačno, in ravno včeraj se mi je izpovedal. Poleg tega je naredil še eno malenkost, ki me je vrgla na rit, ampak ne bom o tem govorila ker ni nujno...je pa v povezavi s tem, da pritegne mojo pozornost.
Ne bom javkala, da ni to edini primer ki se mi je zgodil, ampak očitno je MOJ problem ta, da se do vsakega ki mu pustim da me bolje pozna, odprem svojo dušo (pa takih res ni veliko!!!) in sem JAZ in naivno verjamem, da sem našla prijatelja.
Se naj torej do vsakega s katerim se krasno razumeva, skupaj smejiva, sva na isti frekvenci in tako naprej, obnašam hladno? NE MOREM, to ne bom jaz. Po drugi strani pa ne bi rada, da se mi taka zgodba še kdaj ponovno naredi. Sploh, ker obstaja nekdo poseben v katerega sem zaljubljena...

Okej, če se vam je dalo tole prebrat, svaka vam čast. Morala sem dat iz sebe ven, komentarji pa itak vem da bojo nesmiselni in v stilu; najdi si resnega tipa, najdi si nekoga ki te bo vreden, noben te ne mara, debela si, kmetica si, in podobno
grin1.gif

In veste kaj? Kot bi zapel Werner; NE GANE NE, NE GANE ME ...

Pa lep sončen pozdravček in povejte nekomu ta moment, da ga imate radi in da ga pogrešate!!!

westie

Fizikalc
3. jun 2008
1.753
1
36
113
sem bila že večkrat v takšni situaciji, ko sem morala povedati, da med nama ne bo več kot prijateljstvo. ni lahko, ampak je pa najboljše zate in tudi za tega fanta, da ne živi v upanju, da mogoče pa bo kdaj kaj

daj mu čas, da dojame, da je to res najboljše

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
v trgovini si raje kakega dobrega trgovca najdi za zvečer sproščena boš lažje razmišljala! Saj bi se ti ponudil v pomoč pa grem zvečer na morje tak da žal ne morem!
grims-1.gif

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Ma ti si že malo zamudila vlak,...to moraš že ob prvem tvojem občutku, da on pričakuje nekaj več, nevsiljivo namigniti, da tebi ni do tega, če vidiš, da ne dojame oz ne želi dojeti, se distanciraš, seveda mu pa že prej ne daješ nekega lažnega upanja in ne flirtaš z njim iz dolgčasa....Kaj kako povedati, da si želiš biti sama,...direkt...poveš, da nisi pripravljena na vezo, ker bi ti bila trenutno prej v breme kot v veselje, in da trenutno nisi sposobna dati nekomu toliko čustev in pozornosti, kot si ju, kot tvoj partner, zasluži...Kako prepričati srce, da pozabi? Sicer ne vem kaj je tu za prepričevati, če ti ni do njega, ampak ok,..največkrat razum in čustva niso usklajena in srčku žal lahko pomaga samo čas...

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
OMFG... pa ne mores noooo. Je bilo ze X krat povedano. Tipi nimamo prijatlc, ce se ze druzimo s puncami, so to punce nasih prijatlov. Daj zapravljaj raje cas za tipa, ki ga resnicno ljubis in si ne isci intelektualnih hurb. Zelo egoisticno od tebe.

PS. Kot ti je ze nekdo povedal. Ce rabis druzbo se druzi s kolegicami, ce rabis mosko druzbo si poisci fanta ali geya.

Nazadnje urejeno:

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Ma ti si že malo zamudila vlak,...to moraš že ob prvem tvojem občutku, da on pričakuje nekaj več, nevsiljivo namigniti, da tebi ni do tega, če vidiš, da ne dojame oz ne želi dojeti, se distanciraš, seveda mu pa že prej ne daješ nekega lažnega upanja in ne flirtaš z njim iz dolgčasa....Kaj kako povedati, da si želiš biti sama,...direkt...poveš, da nisi pripravljena na vezo, ker bi ti bila trenutno prej v breme kot v veselje, in da trenutno nisi sposobna dati nekomu toliko čustev in pozornosti, kot si ju, kot tvoj partner, zasluži...Kako prepričati srce, da pozabi? Sicer ne vem kaj je tu za prepričevati, če ti ni do njega, ampak ok,..največkrat razum in čustva niso usklajena in srčku žal lahko pomaga samo čas...

Midva sva že na začetku razčistila, da bova samo prijatelja, sploh ker on pozna mojega izbranca... In nisem flirtala z njem, samo pač prijatelja sva bla.
Ni to, da nič ne čutim do njega -full ga mam rada, ker je res super in vse in zato ga bom težko pozabila, ker mi je olepševal dneve in nasploh sem dobila občutek, da se super razumeva glede vsega.
Ma sej, zdej sm sama pr seb sklenila da nimam sploh kej z drugimi okol hodit, če mam Nekoga. Očitno mi moški kolegi niso namenjeni.

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:

Midva sva že na začetku razčistila, da bova samo prijatelja, sploh ker on pozna mojega izbranca... In nisem flirtala z njem, samo pač prijatelja sva bla.
Ni to, da nič ne čutim do njega -full ga mam rada, ker je res super in vse in zato ga bom težko pozabila, ker mi je olepševal dneve in nasploh sem dobila občutek, da se super razumeva glede vsega.
Ma sej, zdej sm sama pr seb sklenila da nimam sploh kej z drugimi okol hodit, če mam Nekoga. Očitno mi moški kolegi niso namenjeni.

Kak tipicno zensko
smile-1.gif
Ti si ful fajn samo ... Potem pa bodi s svojim izbrancem in mu ne jokaj, mu povej, da nic ne cutis do njega.
Ce pa ti ni odvec pa bodita 1x skupaj, ap bos potem vidla kak pa kaj. Drugace pa izvedi isto na svojem princu, izbrancu.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
ženska in tip, oba seveda heteroseksualca, sta lahko še kako dobra prijatelja, verjemi. sam imam tri take prijateljice in nikoli, v nobeni situaciji nisem pomislil na kakrkoli drugega kot na prijateljstvo. še takrat, ko bi bilo normalno, da bi, nisem - se pravi odpita od vodke, ko sva skupaj "zalivala" grmovje.

prijateljica je prijateljica. pika. to imam v glavi in je vse kul.

sam sicer še nisem imel te nezgode, da bi zamešal prijateljstvo in ljubezen, čeprav, če tako pogledaš, je meja med prijateljstvom in ljubeznijo ekstremno tanka - tako svojega izbranca, kot pravega prijatelja (in upam, da veste, kdo so pravi prijatelji) imaš neznansko rad, za oba bi naredil vse na svetu, da bi bilo vse tako kot mora biti ... edina razlika je, da s svojo ljubeznijo zvečer zaspiš objet, medtem ko prijatelju pošlješ sem ter tja sms za lahko noč ...

@Tjaša: mogoče bo dojel, da je včasih tudi prijateljstvo z žensko nekaj enkratnega, in takrat boš imela pravega pravcatega prijatelja. do takrat pa ... jap, find yourself a gay ...
grin1.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
ženska in tip, oba seveda heteroseksualca, sta lahko še kako dobra prijatelja, verjemi. sam imam tri take prijateljice in nikoli, v nobeni situaciji nisem pomislil na kakrkoli drugega kot na prijateljstvo. še takrat, ko bi bilo normalno, da bi, nisem - se pravi odpita od vodke, ko sva skupaj "zalivala" grmovje.

prijateljica je prijateljica. pika. to imam v glavi in je vse kul.

sam sicer še nisem imel te nezgode, da bi zamešal prijateljstvo in ljubezen, čeprav, če tako pogledaš, je meja med prijateljstvom in ljubeznijo ekstremno tanka - tako svojega izbranca, kot pravega prijatelja (in upam, da veste, kdo so pravi prijatelji) imaš neznansko rad, za oba bi naredil vse na svetu, da bi bilo vse tako kot mora biti ... edina razlika je, da s svojo ljubeznijo zvečer zaspiš objet, medtem ko prijatelju pošlješ sem ter tja sms za lahko noč ...

@Tjaša: mogoče bo dojel, da je včasih tudi prijateljstvo z žensko nekaj enkratnega, in takrat boš imela pravega pravcatega prijatelja. do takrat pa ... jap, find yourself a gay ...
grin1.gif

Vsaka ti cast ce ti to uspeva, ker crta je res tanka. Meni se to zdi zelo nevarno, se sploh ce si v zvezi. Ne zdi se mi fer do partnerja, da si isces zraven se nove "prijateljice" in si z njimi na "lahko noc"
smile-1.gif
. verjetnost, da bo se tip s prijateljico dobival in mu bo tu bila samo priajteljica je bore mala. Ne recem pa da ni izjem, tak kot vseposod.

Nazadnje urejeno:

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
LOL kater se meni, a nisi imel ti skoz en kup problemov sam s seboj????

grisbi, a tako ti kolegom in znancem vse poves direkt na prvo zogo? hehe, pravilno. Kaksen je pa potem epilog? ni vec romantike?

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
Sicer so že drugi dovolj povedali, naj pristavim le tole. Kljub temu, da sta že na začetku 'razčistila', da bosta samo frenda in da tebi pač ni do njega v dotičnem smislu, je on deep inside še vedno ohranjal upanje, da mogoče pa še kej bo iz tega. Če bo mogoče naredil to, pa ono, pa tisto...To, da pozna tvojega izbranca, tukej ne špila velike vloge. Mogoče le pri njegovih čustvih-gotovo ne posluša mirne duše o tvojem izbrancu pa kako si vanj zatreskana jadajadajada...

Vajino prijateljstvo lahko obstane samo, če on lahko to shendla oz. da se odljubi od tebe. Kar uspe le malokaterim...ali pa že mislijo, da je mimo, pa v resnici ni ipd. Mogoče bi blo pa dobro, da se neki časa ne vidta. Sicer je to precej bedno, ampak tko se lahko marsikaj uredi.

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
grisbi, a tako ti kolegom in znancem vse poves direkt na prvo zogo? hehe, pravilno. Kaksen je pa potem epilog? ni vec romantike?

vedno vse....in me vsi poznajo po tem, da sem ful direkten človek in zaradi tega imam razčiščene odnose z vsemi, ker točno vejo, kje so meje in jih spoštujejo, ravno tako kot jaz spoštujem njihove....od začetka je mogoče pri komu šok, ker tega ni navajen, samo j**i ga, se bo že navadil, ali pa ne bova uspešno vozila...ne razumem zakaj pa h kolegom tlačiš romantiko? je ni....

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
ammm... ne...

z babami pa, dokler me ni izučil ... ampak če ne bi blo teh treh frendic ... bi še vedno iste traparije počel, believe me ... pa tud leta naredijo svoje ...
wink-1.gif

@D.K.: ma, veš kako je ... to niso frendice, ki jih spoznaš vmes, to so prijateljice, katere poznam že več let ... in pridejo v vezo čisto normalno in tud moja jih čist razume in se tudi šteka z njimi in postaja njena prijateljica.
smile-1.gif

MiKa

Batagel
15. jan 2008
361
0
16
MB
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
direkt...poveš, da nisi pripravljena na vezo, ker bi ti bila trenutno prej v breme kot v veselje, in da trenutno nisi sposobna dati nekomu toliko čustev in pozornosti, kot si ju, kot tvoj partner, zasluži

Iiiii, nekaj takega sem dobil v odgovor par mesecev nazaj tudi jaz od moje "izbranke"...tisti trenutno sem si takrat še naivno razlagal "po moško", torej časovno pogojeno
bonk.gif

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Redko katera ženska je sposobna "moškega" prijateljstva.

Drugače gre pa v 99% prijateljstev med moškim in žensko za "prijateljstvo". V vseh teh primerih ima moški vsaj v podzavesti nekaj več v planu
smile-1.gif

O Tjašini intelektualni kurbi in njenem filanju ega pa sploh nebi pisal.