December, mesto, luksuz

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.533
4.645
113
Okrogla obletnica. December, do nekje 5 ur vožnje od nas, zanimiv kraj za ogledat za nekaj dni in odličen hotel predvsem za luksuz (odlična hrana, spa, bazen, sobe, storitve,..) blizu centra.

Kateri kraj/hotel bi to bil, če ima že kdo kaj izkušenj.

Odpade Bologna, Bolzano, Salzburg, Benetke, Dunaj, Zagreb, Praga od teh tipično lepih zimskih mest. Malo gledam Firence in Budimpešto recimo.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.244
2.525
113
Okrogla obletnica. December, do nekje 5 ur vožnje od nas, zanimiv kraj za ogledat za nekaj dni in odličen hotel predvsem za luksuz (odlična hrana, spa, bazen, sobe, storitve,..) blizu centra.

Kateri kraj/hotel bi to bil, če ima že kdo kaj izkušenj.

Odpade Bologna, Bolzano, Salzburg, Benetke, Dunaj, Zagreb, Praga od teh tipično lepih zimskih mest. Malo gledam Firence in Budimpešto recimo.
Kaka luksuzna varianta vile v Toskani v povezavi s Firencami.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.427
2.584
113
1728057873426.png
1728058041134.png

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.684
-1.361
63
Na Jezerskem je Planinka, ampak precej nad nivojem Plesnika.
Če si mislil ambient kjer je, hribi, narava.

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.970
6.589
113
imaš nebesa v kobaridu, če hočeš biti sredi ničesar. jaz sicer tako živim, tako da mi ni bilo nekaj posebnega v tem smislu, ampak je če si iz mesta, zna biti zelo dobrodošlo. Odklop od vsega, izgubiš občutek, da mora kar naprej nekaj početi. Za kaj več za početi, imaš Jezersko. Jezersko sicer poznam, ampak v Planinki sem samo jedla, vinska ponudba je top, ostalo ne vem...

drgač pa, jaz težko rečem. kot rečeno, tole kar se zele prodaja kot višja raven kvalitete življenje - sredi ničesar, obdano samo z zelenjem in tak - tja sva miva bajto postavila. Mogoče delam krivico, ker se mi malo brez veze zdi, če pa v mestu živiš, verjetno gledaš na tole z drugimi očmi. Kar se tiče tistega hotela gor - jaz luksus povezujem tudi s tem, da ljudje ne hodijo en čez drugega, me ne spraviš v tistile otela za noben denar ampak ene par drugih stvari z linka je pa izredno luštnih

Vojnik

Guru
16. apr 2017
1.423
964
113

Tole priporočam. Tega v Sloveniji in na Hrvaškem ni. Niti blizu. Če že ne po infrasturkturi, je bistvena razlika po prijaznosti zaposlenih, kulturnih gostih in seveda ceneje, kot pri nas ali na Hrvaškem.