zgodil se je

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
pridem domov, se pripravljam za pečt roštilj..precej utrujen sem..pa šele ponedeljek, ko vidim sosedovega mačka, kako se privleče na zelenico in se namesti v 'serem ja' mode.

v afektu zgrabim natureto senf, un 1650, ganz nov, odprem oken in vržem. seveda sem verjel, da bom zgrešil, tako kto vedno in bo kozarec počakal na travi..a lej ga hudiča, da ga j..poknem mačka, se zvrne, kozarc pa hop..v tisti kamen, k ga gledam že pol leta.

seveda se kozarc usuje in ostanem brez senfa.

a čem zdej pečt, it po nov senf al kaj..kolateralno škodo sem že pospravil, videl ni nihče..

lescanec

Pripravnik
27. mar 2009
132
1
18
haha :D talent
smile-1.gif

frisk

Pripravnik
25. sep 2007
735
18
18
Domžale
Boš pač čevape na tla v senf pomakal, na konc pa z mačkom vse skupi pobrišeš in si zaključil.
evil.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
kaj pa, če sosedi ne jejo zajca?

softi: vaja pa le dela mojstra, a ne?
bodi sedaj še jack, pejt do sosedov in povej, kaj se je zgodilo. Če boš povedal podobno zgodbo kot tukaj, ti noben ne bo zameril, saj bojo vsi razumeli, da že tako dovolj trpiš, ker se ti je razbil kozarec senfa.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
hahaha! al pa to ja!!

zdej zihr že peče zunaj, ker nič ne odgovarja....

Nazadnje urejeno:

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Sosedom reči, da si ga ubil v silobranu. Maček ti je hotel ukrasti zenf, ti si mu hotel to preprečiti, on pa te je zverinsko napadel. Prijel si ga za rep, padel je na kamen, i tako sedam puta.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.530
5.698
113
*ebi ga si mel pač mastne roke pa ti je iz rok padel (maček)

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Kolko računaš? Senf ti priskrbim katerikoli, ti samo mačke zadeni. Pop... bom počasi polek vseh mačk, ki prihajajo srat v peskovnik
10.gif

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Softi, a lahko poslikaš in tukaj objaviš v živo svoj balkanski vrt -polnega mačk, razbitega stekla ,namalanega senfa...
uf-1.gif

buh ve kaj vse še imate tam...
DA vidimo kakšen vrt imaš...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
tale zelo an hitro.
ne vem pa a je vložil kvizka za hitro pridobivanje sralnih sposobnosti. po parih mesecih mu moj dvorišče rata wc..bog naj mu oprosti

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
nimam registrirane dejavnosti..sem pa razvil doktrino

1. gres na fuzine, v kleteh je polno enih vreck z rdeckastimi, roza (mal em hebejo abrve) zrnci. to vmešaš v wiskas in psotaviš na pot.
2. sposodiš si zračko močnejšega tipa
3. senf...s kamni nikar..ni humano
4. tole bi skor pozabil. kupis lim za miske. das na descico..in descico na pot. ce ne zagrabi, kupis hrcka in ga 'fiksiraš' na deščico. v 24 urah, kurk ej fiksiran, a živahen, se zgodi incident. po zelji vse skup nabijes na deblo sosednje smreke. zgleda k jantar