Žešæi đonson z črnim Golfom IV.....

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Drugič pokliči na 080 1200 pa ga prijai gasterbajtarja!

Za prometne prekrške na tej številki ne sprejemajo anonimk. Bo treba poklicat "tahitro" cifro.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
To seveda ni res. Pred kakim mesecem sem tule gor pisal moj pripetljaj, pa si ga preberi.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Jaz skoraj vsak mesec koga prijavm na 113 in podam vse svoje podatke, brez da bi jih od mene zahtevali. Še nikoli nisem skakal po sodiščih. Pa sem si tu in tam vzel celo v toliko čas, da sem zasledoval kršilca in policiji sporočil, kam je zavil in kje ga lahko najde. Samo, da ga zaxjebem. Priznam, da občasno to z užitkom naredim, na lastne stroške in v prostem času.

andrejb

Jasnovidec 2008
9. okt 2007
948
0
16
A ni ta žešči đonson skor tvoj sosed...sej veš tamna stakla, crni gti wannabe....
grims-1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Še ena zgodbica za lahko noč
grin1.gif
.
Svaka mu čast, no vsaj tako je lahko prehitel mojo kanto, čeprav tudi po prehitevalnem bi me lahko BP, saj sem se ustavil pri 100 km/h.
Izgleda tudi VW fahrerji počasi pridobivajo sloves BMW fahrerjev.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Jaz sem imel dokaj podobni pripetljaj, ko sem se vračal iz KR proti NM. Ko zaviješ s celovške na AC proti NM (ne smer koper), se lepo vsi vključujemo, a oni nešto_na_iæ je do konca teral svoja stara jetra od Opla, da se bo vrinil predme. No, nekak mu ni ratal-tud na AC smo se vsi vključili; nekateri na prehitevalni pas, drugi so ustali na voznem. Ðekson, boli ga qurac, se lepo prestavi na odstavni pas in prehiti 2-3 avtomobile, pol so pa vsi začeli malo hitreje vozit...

No, do fužin je vozil za mano, potlej je pa zapeljal k svojim sonarodnjacom...
crazy1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Po mojih izkušnjah so sedaj ratali "hondaši" ti, ki so šli na smrdljivce. So odkrili nekaj novega;navor.:)
smile-1.gif

In to se odraža na križiščih.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Po mojih izkušnjah so sedaj ratali "hondaši" ti, ki so šli na smrdljivce. So odkrili nekaj novega;navor.:)
smile-1.gif

In to se odraža na križiščih.
grin1.gif
?
Damn, edino shit je to, da sem šaltal skoraj pred turbino, tako da nekega silnega sunka navora ni bilo
grin1.gif
. Ravno.dovolj.press

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Izgleda tudi VW fahrerji počasi pridobivajo sloves BMW fahrerjev.

No ja. Sem bil eno in sem drugo, poleg ostalega. Opažam, da se velik % BMWjev vozi povsem sprejemljivo. Res je, da imajo malce več KM pod pokrovom, a tega vsaj praviloma ne demonstrirajo na preveč agresiven način.
Izjema so mladiči do 25 let, s priimkom na iæ in 5-10 let starim BMW M3 ali serijo 5. Praviloma imajo bencinarje in zatemnjene šipe ter fejk (beri za reveže) naknadno montirane kit ksenonke.
Žal pa res opažam, da je vse več VW voznikov, ki so postali pacienti. Skoraj vedno vozijo prejšnjo serijo Passata ali Golf 4 s to izjemo, da so sami TDI dizli. Očitno jim tistih 130 KM pomeni veliko....in to tudi pokažejo skozi oblak dima, ki se kadi za njimi iz izpuha. Da o neuporabi smernikov in neupoštevanju varnostne razdalje raje ne izgubljam besed.

Imam pa predlog za bolj varno vožnjo. Na podlagi lastnih izkušenj ugotavljam, da je vožnja z avtomatskim menjalnikom bistveno manj agresivna. Seveda je lahko agresivna po želji, ampak človek se hitro navadi na bolj easy vožnjo. Vsaj jaz to opažam in že zato ne grem več na ročni menjalnik. Tam te neprestano šaltanje hitro pripravo do preveč agresivne in neenakomerne vožnje.

Skratka, skrajni čas je, da naši uvozniki malce sforsirajo avtomobile s samodejnimi menjalniki. Potem bo to itak postal trend in fancy. Ne bi bilo prvič.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
ksz...

a lahko domna kumra tudi prijavim?
evil.gif

mater, ta pa je blesav voznik. Norec, da ne vidiš takega.
bonk.gif

damjanf1

Pripravnik
2. sep 2007
53
0
6
doma
Tudi sam sem precej umiril vožnjo odkar imam avtomatski menjalnik , tako da ga priporočam vsem
smile-1.gif

So pa mene tudi že izrinili s ceste (totalka), pa sem se takrat zaklel da se ne bom več umikal norcem. Vendar refleksi delajo po svoje.

Damjan

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Žal vozilo z avtomatskim menjalnikom bistveno več pije od primerljivega z navadnim ročnim
rolleyes-1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Moj prigoda izpred dveh ur:
Se peljeva z ženko iz morja, oba sproščena, spočita, zadovoljna. Klima dela tko kot je treba....:)
Prvič: par kilometrov pred Ljubljano,tam pri izvozu za Brdo, se spomnijo cestarji tablo popravljat in ne bu in ne mu za kakršnokoli opozorilo! In kaj se je zgodilo.....vsi bremzali na polno iz 130 kmh ali več!! Čudi me,da še ni počlo, ker sem se jaz komaj ustavil oziroma obvozil predmano vozečega. Za mano pa Leon v zlati barvi LJ tablice, ki je bremzal tolk na polno, da sem slišal škripanje v kabino(ck, ck, ck, ck....z ABSom)
Drugič: se pripeljeva do obvoznice, se peljeva v smeri Črnuč.....za mano tri dolge luči; en avto pa motor. Avto, (MODRi CLIO, verjetno RS prejšne serije, Pa ena Honda motor. Avto me prehiti po levi z ene 200kmh, motor pa po desni, po odstavnem pasu z isto brzino. Za nameček, tip ni imel niti ledvičnega pasu in mu je belo mikico iz hrbta dvigal čist do glave.....

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Žal vozilo z avtomatskim menjalnikom bistveno več pije od primerljivega z navadnim ročnim
rolleyes-1.gif

Do enega litra več. V mojem primeru je dizel 320dA in pri 150 KM žre manj kot 7 litrov dokler ga ne teram ravno 200 kmh po avtocesti.
Takrat zleze do 7.5 litra na 100, več pa mi še ni uspelo porabiti. Klima je vključena ves čas, brez nje bi se verjetno poznalo še za nekaj decilitrov na 100 kilometrov manj.
Podatki niso iz board computerja, izračunani so "ročno", na podlagi kakšnih 50 tankov goriva.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
To bi ti verjel edino če bi imel E90 177KM motor, Vsi ostali 320dA imajo deklarirano mešano porabo od 9,1 do 9,7, od 1 do 1,5 l več na 100 km kot vozilo z ročnim menjalnikom. Sem šel prav na bmw.slo v tehnične podatke gledat. 150KM E46dA ima mešano porabo 9,7, kako da tebi pije 7 je pa potem meni uganka.