Citat:
Uporabnik CyberShot pravi:
Dejan Vedlin (moderator na najboljšem radiu v Mariboru - t.j. Radio City) je to komentiral takole : "Končno en z jajcami !"
Jajca bo lahko pokazal, ko bodo avtoprevozniki zaprli ceste cez par tednov.
lp
Citat:
Dejan Vedlin (moderator na najboljšem radiu v Mariboru - t.j. Radio City) je to komentiral takole : "Končno en z jajcami !"
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
lp
Citat:
Zapore se zmeraj obljubljajo ali postavijo ob nestrinjanju z vlado. In ce jaz zaradi tega rabim 3 namesto 1 ure do delovnega mesta, me to prekleto moti. Precej bolj kot vzdrzevalna dela, recimo...
lp
Citat:
Citat:
Citat:
lp
In zakaj bi potem mi trpeli, če jim gre na k... cena nafte (naj gredo sedež OPEC ceste zablokirat, pa Shellov, BPje itd - pa pred Janševo pisarno gužvo delat, ne pa meni po cesti.Citat:
Uporabnik Infernus pravi:
Sicer pa... Avtoprevozniki ne bodo zaprli cest zaradi Žerjava, ampak zaradi cen naftnih derivatov in Janše.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
In zakaj bi potem mi trpeli, če jim gre na k... cena nafte (naj gredo sedež OPEC ceste zablokirat, pa Shellov, BPje itd - pa pred Janševo pisarno gužvo delat, ne pa meni po cesti.Citat:
Sicer pa... Avtoprevozniki ne bodo zaprli cest zaradi Žerjava, ampak zaradi cen naftnih derivatov in Janše.
Če bodo, res upam, da jih že en minister z buldožerji in pendreki potolče.
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Pravzaprav je Žerjav dober z mediji: zato narod misli, koliko je že naredil in kaj si vse upa.
No, kaj pa je res takega naredil razen vinjet?
1996 nato 2000 in 2002. Zdaj smo 2008.Citat:
So se gradile, ampak kako... Roke za dokončanje so vsakoletno prestavljali. Pomurski krak AC bi moral biti v celoti zgrajen že (se mi zdi) leta 2003.
Citat:
So se gradile, ampak kako... Roke za dokončanje so vsakoletno prestavljali. Pomurski krak AC bi moral biti v celoti zgrajen že (se mi zdi) leta 2003.