Ženske ste mimosunjene

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Barbarian pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Vprašanje je bolj, če se komu sploh nate. Bi rekel, da ne, razen kakemu pilletu.
grin1.gif

Nč se bat zanjo, ne dvigne se kakemu geyu pa še oni so pod uprašajom k mala je BOMBA
cry12bpy.gif

Aja , kdo je reku da ma krive noge
10.gif

Torej zgleda nekako takole:
uhg_olive_180.jpg

majhna in okrogla?
confused-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik MG3 pravi:
Kdorkoli si lahko dovoli pisati, da smo vse ženske mimosunjene, če se katera s tem ne strinja, ima vso pravico izliti žolč nad piscem sporočila oziroma v tem primeru je celo tema odprta.
V kolikor se kaka ženska
uf-1.gif

v tem primeru je
stupid-1.gif
on, ki nas vse označuje za mimosunjene.
Verjetno ste opazili, da sem redn na forumu a se malokrat oglasim.
Ker pa sem osebno spoznala uporabnika stieber in vem kako izgleda in kakšen značaj ima , sem se oglasila v bran vsem ženskam, ki nas je okarakteriziral za mimosunjene.
Ne vem čemu je bilo potrebno lepiti v to temo mojo sliko, se ne sramujem sama sebe, sem starejša, bolna, v času ko je nastala ta fotka sem dobila 5. injekcijo zaradi bolečin, ki sme jih imela zaradi ishijasa.
Ne vem kako bi izgledali vi, ki se spotikate ob moj videz, ko boste v življenju dali vse to čez kar sem morala dati jaz, se pokažite, če boste imeli sploh srečo, da boste dočakali 52 let.

Čakaj malo, jokcaš, da se folk spotika ob tvoj videz, medtem ko se ti ob mojega seveda lahko v isti sapi? No, če ženska tvojih, hm, kvalitet, kritizira moj videz in moj karakter, mi je to kvečjemu všeč, ker imam vsaj mir pred takimi, ne vem pa, čemu si na nekem dragu ali kaj vpila za mano?
confused-1.gif

No, kot sem že dejal, se vsekakor ne morem meriti s tvojim parnterjem ne po videzu, ne po značaju, verjetno pa ne tudi po intelektu in izobrazbi. Res si srečna ženska.
roza.gif

MG3

babi
20. jul 2007
533
0
16
Bakovci pri MS
www.opelforum.si
Tako zelo izobražen ko trdiš, da si , a nisi sposoben razumeti kar bereš. Kje pa jokcam glede svojega videza
sprasujem se.gif

Imeli smo srečanje Opelašev in, ko te je Jenna videla te je poklicala, ker imam močnejši glas sem ji pač pomagala in te poklicala še jaz,
ne-ne-1.gif

In ja moj partner je zame najboljši.
zmaga.gif

Nazadnje urejeno:

westie

Fizikalc
3. jun 2008
1.753
1
36
113
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
čudn da si pol ne more dobit tipa?
confused-1.gif

Pri vseh pomanjkljivostih, ki si mi jih pripisal, bi bilo čudno, če bi sploh kdaj videla moškega ... no, meni je najpomembnejše, da sem videla tebe ... lepotec

andrejb

Jasnovidec 2008
9. okt 2007
948
0
16
Zdej si verjetn poješ, (vmes k si delaš sendvič z prepečencem), vedno sem sanjala njeeeeega...lalala
evil.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Saj sem citiral tvoj tekst. :D Ja vem, da se s satbo nimam kaj pogovarjati, saj se mi ne da poslušati stokanje neprijaznih starejših občanov. A jena da je klicala za mano? Hm, kaj si že prej pisala o takih osebah?
confused-1.gif

Saj pravim, tvoj partner je res izreden, to je tako, kot da bi zadela na loteriji glavno nagrado. Oh.
smile-1.gif

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Štibr, veš kva, če je kdo v tej temi mimosunjen si to ravno ti.

Če so ti ženske tko grozne, mimosunjene, pe ne vem kva še vse, se začni ozirat za čem drugim ali pa razglasi celibat.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Evo, mogoče si se pa s temi besedami kaki mimosunjenki tako priljubil, da boš končno le izgubil nedolžnost.
grin1.gif
Pa mi boš tedaj hvaležen.