Ženske ste mimosunjene

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
A niso tudi stieberjeve slike nekje na netu, kako je v postelji z ... hmm ... Damjanom Murkom??
smile-1.gif

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Citat:
Uporabnik westie pravi:
Točno tako zgledam, pa še brado, krive zobe pa špegle mam.

Lahko samo potrdim, da je vse res ... enkrat sem jo vidu, pa mi ni bla čist nč všeč ...
tongue-1.gif

Stiebr, be afraid, be very afraid ... of her ...
evil.gif

Nazadnje urejeno:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik MG3 pravi:
Ta ženska, če resničo obstaja v real ne samo v tvojih sanjah in si želi iti s tabo kamorkoli je
stupid-1.gif

Sem stara, bolna , nisem niti m od manekenke ampak s tabo ne bi šla niti ob 24.00uri na noč čarovnic.
ne-ne-1.gif

Tvoja vizualna podoba + tvoj karakter je zgolj za ženske, ki so prišle iz umobolnice ali pa še niso na vrsti za sprejem.
Nikdar
ne-ne-1.gif

Nepričakovano a dobro spisano.
hysterical-1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik westie pravi:

Brade nisem opazil. Sem mislil, da si zadnjič navalila name, ker si me začela otipavati. Torej je bilo zato, ker nisi nič videla in si si pomagala z rokami?
cry12bpy.gif

gretzky

6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Saj vem. Zato pa se lahko malo hecam, ker vem, da ne bo napačno razumljeno.
Ampak štiber pa mora biti terna.
bonk.gif

felicita

Pripravnik
8. okt 2007
529
0
16
Gorenjska
Eni se ne zavedajo, da zloba in poniževanje ljudi okrog sebe izvira iz lastnega nezadovoljstva, nesamozavesti, slabe samopodobe itd... S svojim vedenjem vse povedo.
Človek z dobro samopodobo ne bo nikoli zloben do drugih, ker nima razloga za to.
Junačiti in se pretvarjati za nekim nikom...no tega je tule to much...

Kdor lepo misli je lep.

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
Citat:
Uporabnik felicita pravi:
Eni se ne zavedajo, da zloba in poniževanje ljudi okrog sebe izvira iz lastnega nezadovoljstva, nesamozavesti, slabe samopodobe itd... S svojim vedenjem vse povedo.
Človek z dobro samopodobo ne bo nikoli zloben do drugih, ker nima razloga za to.

Kdor lepo misli je lep.
Lepo napisano
zmaga.gif

@sajkek: Nebi vedu
ne-ne-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik felicita pravi:

Kdor lepo misli je lep.

Če je temu tako, potlej mi je pisanje od MG3 bolj razumljivo sedaj. Aja, felacita, tudi ti si skrita za nickom, če smo že pri tem.

Smo pa v tej temi prejeli kar nekaj dokazov, da je veliko žensk mimosunjenih. S tem, da ima tista iz naslovnega posta vsaj videz, medtem ko za ostale, ki so se javljale, nisme prepričan da ga imajo oz za nekatere vem, da ga nimajo.

Sicer pa mislim, da se je tem aizpela, je pa zanimivo, da ovca teži meni, medtem ko glavnih offtopicarjev in tistih, ki so v pomankanju argumentov napadli mene, noče videti. Beee.

westie

Fizikalc
3. jun 2008
1.753
1
36
113
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Citat:
Uporabnik westie pravi:

Brade nisem opazil. Sem mislil, da si zadnjič navalila name, ker si me začela otipavati. Torej je bilo zato, ker nisi nič videla in si si pomagala z rokami?
cry12bpy.gif

No, zdaj ko vse to veš, si lahko predstavljaš, kako sem delala štrudl
hysterical-1.gif

No, pa da ne bom OFF: Ženske smo mimosunjene, ampak samo zato, ker prenašamo takšne čudeže narave kot so nekateri osebki v tem topicu.

gretzky

6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik westie pravi:
No, pa da ne bom OFF: Ženske smo mimosunjene, ampak samo zato, ker prenašamo takšne čudeže narave kot so nekateri osebki v tem topicu.

Se mi zdi, da za vsaj enega v tem topicu ni nobena ženska dovolj mimosunjena in da zato zliva svoje nezadovoljstvo po forumih.
Nekateri, ki so ga že videli, pravijo da na pogled ni bogvekaj. Karakterno je očitno prav tako problematičen. Upam, da je vsaj bogat.
confused-1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Vprašanje, pri kom boš ti hlipal in jokcal, ko zagrabi kamenček v ledvici...
evil.gif

Upam da me nebo več, čeprov sej je še dost drugih stvari k lahko, drgac pa mam o svojih kamenčkih svoj topic , da nebo kaksen se razjezil da sem OFF.
zmaga.gif