Citat:
Uporabnik dekca pravi:
A že vase vn gledajo?
Bi reku, ja .. no, zdej je že zuni ... cel
Tole --->
Nazadnje urejeno:
Citat:
Uporabnik dekca pravi:
A že vase vn gledajo?
Ali morda hočeš povedat kako pomembna faca si ko te še vedno vabijo na elitne tabave , pa čeprav se jih ne udeležuješ več ?Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Evo, še en primer...poznam eno manekenko (ok, poznam jih precej več, pa to niti nima zveze tu), ki hoče, da bi šla z mano kot povabljenka na kakšno kao jet set zabavo. Sama baje ne dobi povabil. Ji razložim, da zadnje čase na te stvari ne hodim več. Tu bi moralo biti vse jasno, kajne? No, zadnjič me napade na chatu, zakaj vendar jo nikamor ne povabim, če sem pa gotovo bil te dni na omenjenih partyih. Mislim...povem, da imam vročino in ležim doma, plus nimam niti njenega telefona in da itak ne hodim na te zadeve sploh. In kaj reče ona: izgovori...A ČA NEKOMU POVEŠ, DA NA JET SET ZADEVE NE HODIŠ VEČ, to ne zadostuje in ti zdej ženska kar ne verjame ali kaj? S tem, da ima itak tipa in to zagotovo ni pretveza, da bi prišla do mojega tiča.
Mislim...je stari, a me vzameš na jadrnico? Ej model, ne jadram več spljoh. [censored] si nesramen, zakaj me nisi vzel na jadrnico?- a si predstavljate tak pogovor med moškima, ali ne? Jasno da ne!!! Samo ženske so sposobne česa takega.
Jap res so mi ga, itk da sm nehu fookat, su iskat kamjonCitat:
Uporabnik ovca pravi:
Pa so ti ga res spizdili? Pi*zda, da ti sred F00ka povejo, da so ti neki ukradl... Ma jebeš, sexaš naprej.
To mislite na FF (fukfehtarsko) temoCitat:
@Spirit. Ti se prvo javi na telefon, pa se boma pol menla).
Samo zaradi čbelce, mi je res neki tazga že padl na pamet, ja.. Bomo v kratkem vidl, kako se bo odneslo.
Bomo nardil eno žensko-moško offtopic love&romantic&frustrating temo. Stem, da se potem zmanjša offtopic za 40% v temah...
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
@Spirit. Ti se prvo javi na telefon, pa se boma pol menla).