Zenske moški.com

IAmLost

Pripravnik
3. sep 2007
87
0
6
sem bil danes v Mengšu, ne vem, me sploh ni prepričalo, stari stereotipi, razpihovanje nespoštovanja med spoloma, primerno predvsem za publiko realističnih šovov, za tiste z malce pameti pač ne
no ja, še dobro, da je bilo zastonj
frown-1.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.447
425
83
Gledal sem samo Ženske. Se strinjam s teboj, več kot solidno oceno ji nikakor ne morem pripisat. Predvsem me je motila predvidljivost, enako kot pri Jamskem človeku. Pa so slednjega vsi kovali v zvezde in se baje jokali od smeha. Jaz sem se mogoče 2x zasmejal, ostalo žal samo nasmehnil. Mogoče sem včasih preveč Seinfelda & co gledal, kaj pa vem...

Baje pa so Moški boljši od Žensk.

IAmLost

Pripravnik
3. sep 2007
87
0
6
gledal 5moških, dokaj v redu, sicer bolj predvidljivo, sploh jurij, ampak nekaj originalnih zadev. aja, razen starega kavaze, ki je dokaj zamoril s svojo zgodbo o njegovih začetkih

5 ženska pa verjetno ne bom gledal, ne vem če bi zdržal
wink-1.gif

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.367
159
63
37
Ko so bli v našem kraju cca 3 mesece nazaj, ni blo ne Jurija in ne Cavazze. Edini dokaj zanimiv je bil Bizovičar, pa Mulej je bil OK (drugače ga ne prenesem). 14 dni nazaj smo pa imeli Radio ga-ga in ne morem rečt druzga kot bravo! Neprimerno boljši od 5moških.

Vrsho

Pripravnik
28. jan 2008
633
4
16
41
Šentvid pri Ljubljani
Obišči stran
Včeraj sem si ogledal tole novo predstav o ženske&moški.com in se mi je zdela kar kul. Skozi celotno predstavo pa je med seboj povezano dogajanje na odru in interaktivne zadeve.

5 moških.com in 5 žensk.com pa nisem gledal. Mogoče si bom šel v prihodnosti pogledat tud eno izmed teh dveh predstav.

A se da kje na netu videt, kje gostuje Radio Ga-ga? Do sedaj sem imel priliko videt samo nastope posameznikov iz te ekipe.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Zenske me definitivno niso prepricale, se mogoce 3x zasmejal spontano medtem ko se je folk valjal skoraj po tleh. Se vprasa clovek s kom je nekaj narobe. Skratka povprecna komedija, ki verjetno brez marketinga nikoli ne bi dozivela toliko ponovitev.

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Če boš šel na predstavo prepričan, da ti ne bo smešno, ti pač ne bo, čeprav bi se mogoče v kakšnem drugem trenutku tudi režal. Odvisno od razpoloženja. Jaz sem gledala moške.com in moške&ženske.com pa sta mi bili obe smešni. Žensk pa še nisem videla, bo treba enkrat obiskat tudi to.
smile-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
če boš šel gledat prišporočam bolj ženske kot moške vsaj meni moški niso bili tako zanimivi. Saj ne rečem da so slabi sploh ne sam ženske so boljše

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Nisem sel tja z mislijo, da ne bo smesno, sem pricakoval smeh pa se mi res ni zdelo nic posebnega. Ok, par fint je blo za usta malcek razvlect medtem ko so se drugi krohotali oz. vsaj vecina. Ne vem cemu.