Ženske iz vzhoda

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
763
-9
16
za hodit z njo, za ožent.. kakšne izkušnje?
nekateri dedci jih lovijo po netu, pa sem pripeljejo.. ampak to je meni vse tako čudno malo...
kakšne izkušnje?

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Nobenih izkušenj.

srce-1.gif

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
763
-9
16
ok, vidim,da ste zašli malo...
tongue-1.gif

poznam tipe, ki ženske iz vzhoda spoznavajo na netu, jih pripeljejo sem, ampak to kar non stop, eno za drugo..
kje je fora? smo res tako hude domačice?
tongue-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
jz pa poznam ženske ki so si francoze pripeljale v slovenijo. se pa začudoma vse te ženske gibajo okoli vrhnike/logatca
17758-icon_confused.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Imaš majhne joške, pusto faco, veliko rit in ne pogoltneš? če na večino vprašanj odgovoriš pritrdilno, potem je menda jasno, da se ženske išče drugod, magari na vzhodu...
tongue-1.gif

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Sej ti je že Gato povedal. Cmera si je šel ženo kupit na Kitajsko.
zmaga.gif

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Zadeva je zelo simpl.
Greš tja, jo pripelješ iz vukojebine v civilizacijo, za kar ti je neznansko hvaležna in to tudi pokaže. Poleg tega so lepe, znajo kuhat, seksat, pa ne jamrajo za vsako figo, ker niso scrkljane mamine punčke in očkove princeske. So spoznale real life na zajeban način.
Jup, čist drugač so od vas.
smile-1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik dekca pravi:
Zadeva je zelo simpl.
Greš tja, jo pripelješ iz vukojebine v civilizacijo, za kar ti je neznansko hvaležna in to tudi pokaže. Poleg tega so lepe, znajo kuhat, seksat, pa ne jamrajo za vsako figo, ker niso scrkljane mamine punčke in očkove princeske. So spoznale real life na zajeban način.
smile-1.gif

evil.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Tud avte se vozi iz tujine
smile-1.gif
Sicer ne z vzhoda ampak vseeno. Danes se vse uvaza, avti s severa, dekline s vzhoda.
Ce mas eno, ne rabis drugega.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik dekca pravi:
Zadeva je zelo simpl.
smile-1.gif

zdaj pa še mene mika.
hysterical-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ženske z vzhoda? Tajke?

Sam Erazma P. vprašite, zakaj so one tok kul in oh in sploh... Hvalabogu men ni treba tega poslušat
hysterical-1.gif

Kaj js vem, zakaj. Luštkane so, pa prilagodijo se moškemu, so take kot si on želi da bi bla... Če si želi eno fukljico, bo taka, če si želi eno domino, bo taka, če si želi bit copata, bo ženska igrala eno gospodovalno baburo...

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Citat:
Uporabnik Michkena pravi:
za hodit z njo, za ožent.. kakšne izkušnje?
nekateri dedci jih lovijo po netu, pa sem pripeljejo.. ampak to je meni vse tako čudno malo...
kakšne izkušnje?

Izkušnje, migajo zelo dobro.
evil.gif