Ženske in čivave

musicfreak

Pripravnik
26. apr 2012
677
0
16
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Ne vem, zakaj bi človeka, ki je zadovoljen s svojim lajfom, motilo, kakšno ščene ima nekdo na špagi.

Je pa pač tako, da pač zakrknjene copatarje, ki so po sreči neko babo ujeli, malo udari, ko vidijo opasnega tipa s pitbulom in kakšno dobro babo zraven, ali pa barbiko z čivavo in opasnega tipa zraven...takrat jih grize "pa zakaj jaz ne morem take imet, zakaj moram jaz doma svojo tečno povprečnico prenašat"..

Točno tako. Ampak to je pač normalno žal. Ljudje smo taki da vse pljuvamo, da bi s tem sami sebe imeli za boljše. Ta forum je idealen primer tega. Osebno mi je vseeno kaj kdo ima in dela, ampak takih je žal malo.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik brane_new pravi:
@Skala, mislim da bi moral imeti ime diamant.
Sicer pa je skala lahko rock lahko diamant.
zakaj diamant? mar niso diamanti žlahni? no ja če pa me imaš za žlahtnega se pa zahvaljujem za kompliment
zmaga.gif

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.426
2.583
113
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Citat:
Uporabnik brane_new pravi:
@Skala, mislim da bi moral imeti ime diamant.
Sicer pa je skala lahko rock lahko diamant.
zakaj diamant? mar niso diamanti žlahni? no ja če pa me imaš za žlahtnega se pa zahvaljujem za kompliment
zmaga.gif
Ma, ne za žlahtnega! Za trdega, za trdega!!

axeton

Fizikalc
28. feb 2011
320
118
43
Citat:
Uporabnik musicfreak pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Ne vem, zakaj bi človeka, ki je zadovoljen s svojim lajfom, motilo, kakšno ščene ima nekdo na špagi.

Je pa pač tako, da pač zakrknjene copatarje, ki so po sreči neko babo ujeli, malo udari, ko vidijo opasnega tipa s pitbulom in kakšno dobro babo zraven, ali pa barbiko z čivavo in opasnega tipa zraven...takrat jih grize "pa zakaj jaz ne morem take imet, zakaj moram jaz doma svojo tečno povprečnico prenašat"..

Točno tako. Ampak to je pač normalno žal. Ljudje smo taki da vse pljuvamo, da bi s tem sami sebe imeli za boljše. Ta forum je idealen primer tega. Osebno mi je vseeno kaj kdo ima in dela, ampak takih je žal malo.

Kot odpiralec teme naj povem da me nikoli ni motilo kakšno ščene ima kdo na špagi, vse dokler
se nisem zapletel s tako babo. Ko sem bil prvič pri njej in videl kakšen odnos ima do tega
psa ki ji pusca dlake po celi bajti ščije po tleh spi na zofi in skače na mizo v kuhinji sem samo debelo
gledal, mislim za moje pojme katastrofa..
. pa nimam nič proti živalim in lastim si psa tudi sam.
No uglavnem vse skupaj ni trajalo dolgo ko sem opazil da ima v glavi temo in tako je zadeve
konec v prihodnje pa se bom takih izogibal.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.426
2.583
113
Na hitro po.. , požreš dol tiste dlake od psa, ona tvoje, pa je.
Drugič pa pojdi ven z Desanko Šakič. Ta je brez dlak.
Ma zdele šele vidim, da dlake niso problem ampak prazna glava!
Ma kaj je lepšega od glupe bimbe?
Dve glupe bimbe.

L1nK

Pripravnik
9. avg 2014
261
1
16
Citat:
Uporabnik axeton pravi:
Opažam da si skozi več žensk lasti neke majhne pse, ki so razvajeni za znoret, ki smešno bevskajo
in renčijo, ki jih potem vlačijo po nekih sprehodih medtem ko na telefonu čekirajo novosti na
facebooku.
Ok gremo k bistvu kar sploh ne zastopim je zakaj je treba te bolhe potem vlačit po rokah in jih
zasipat s poljubcki mislim wtf tega se res ne da gledat. Da ne govorim o 300 selfijih na fbju ko si
tiste 15 centimeterske dlake tlaci k glavi.
A se to samo meni zdi cudno?

sprehajanje psa in izkazovanje naklonjenosti? ja, to se zdi čudno samo psihopatu ali pa sociopatu. mislim, da imamo večje probleme v družbi

smoking_monkey.gif

axeton

Fizikalc
28. feb 2011
320
118
43
Da, sprehajanje psa in naklonjenost živalim, take stvari me najbolj razburjajo.
Če ne vidiš razlike v tem kar sem napisal da me moti in med tem kar si ti potem pa jao.
Mislim pa kje si se zdaj ti našel s tvojim strokovnim posploševanjem, do takih talentov
sem pa res tako psihopat kot sociopat. Komaj čakam da vidim kaj boš pa zdaj prilepil.