Ženske in čivave

NoMercy_II

Zelenc'
17. sep 2014
7
0
1
Tukaj!
pravzaprav gre za to, da ščeneta tekmujejo med sabo kdo ima bolj bebavega lastnika in katero ščene ima več bejbik
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Ne vem, zakaj bi človeka, ki je zadovoljen s svojim lajfom, motilo, kakšno ščene ima nekdo na špagi.

Je pa pač tako, da pač zakrknjene copatarje, ki so po sreči neko babo ujeli, malo udari, ko vidijo opasnega tipa s pitbulom in kakšno dobro babo zraven, ali pa barbiko z čivavo in opasnega tipa zraven...takrat jih grize "pa zakaj jaz ne morem take imet, zakaj moram jaz doma svojo tečno povprečnico prenašat"..

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
zakaj moram jaz doma svojo tečno povprečnico prenašat"..
ker za ožent so primerne samo tečne povprečnice, atraktivne hude pičke so samo za trofeje in šport ter prosti čas.
.....vsakodnevno za na šiht je najboljša zanesljiva nezahtevna dacia, ....dobro makino si pa mogoče samo občasno izposodiš od kakšnega bogatejšega frajerja srednjeslojaša
evil.gif
..

Yagi

Fizikalc
24. jan 2008
714
29
28
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Ne vem, zakaj bi človeka, ki je zadovoljen s svojim lajfom, motilo, kakšno ščene ima nekdo na špagi.

Je pa pač tako, da pač zakrknjene copatarje, ki so po sreči neko babo ujeli, malo udari, ko vidijo opasnega tipa s pitbulom in kakšno dobro babo zraven, ali pa barbiko z čivavo in opasnega tipa zraven...takrat jih grize "pa zakaj jaz ne morem take imet, zakaj moram jaz doma svojo tečno povprečnico prenašat"..

Če je tole letelo name, ti ponovno sporočam, da si v zmoti (ne prvič in vrjetno ne zadnjič).
Ko vidim osebka s poreklom južneje od Kolpe in zraven z bejbiko aka Slo. Parih Hilton, me nič ne udari ampak se zamislim nad potomci, katere bi taka dva osebka sproducirala. Če že sama (skupaj) ne premoreta IQ višjega od sobne temperature, kakšni bodo šele potomci. Pa z "opasnim" tipom, kateri ima pittbul-a.......LOL, preveč! Kot omenjeno, pes in pasma nista nič kriva, vse je v lastniku in mentaliteta večine (ne vseh, poznam lastnico ki ima pitbulla in je super oseba, pes pa prav tako) je.....vemo kje !

Ti pa, če "furaš" slovenske P.H., srečno ti in hvala, da jih vsaj nekdo. Da ne težijo nam normalnim. Jaz niti nimam želje niti potrebe in tudi psa pasme, za podaljševanje falusa ne potrebujem!

In ja, s svojim življenjem sem popolnoma zadovoljen, no, kakšna izjema se najde. In ne gre za to kaj me moti, je bila samo kontra primerjava z nežnejšim spolom in čivavami, ter steroidni zakompleskani tipi z pitbull-i! Pes je odraz lastnika in ko to dvoje sešteješ dobiš....?

V tej temi sem jaz zaključil!

Nazadnje urejeno:

bigMIKE

Majstr
19. mar 2012
1.261
152
63
A to leti posredno na dogodek v rožni dolini? tudi tam so bili neki kužki v "igri"

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Citat:
Uporabnik bigMIKE pravi:
A to leti posredno na dogodek v rožni dolini? tudi tam so bili neki kužki v "igri"
nimam pojma kaj je bilo to v rožni dolini. Sam nekateri pasjeljubci so mi mal čudni......
grims-1.gif

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.426
2.583
113
Asocialni!
Med ovohavanjem spolovil in zadnjičnih odprtin lastniki navezujejo stike!

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik brane_new pravi:
Asocialni!
Med ovohavanjem spolovil in zadnjičnih odprtin lastniki navezujejo stike!
kdo je asocialen kdo ovahava in kdo navezuje stike?
stupid-1.gif

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.426
2.583
113
@Skala, mislim da bi moral imeti ime diamant.
Sicer pa je skala lahko rock lahko diamant.