Ženske in čivave

axeton

Fizikalc
28. feb 2011
320
118
43
Opažam da si skozi več žensk lasti neke majhne pse, ki so razvajeni za znoret, ki smešno bevskajo
in renčijo, ki jih potem vlačijo po nekih sprehodih medtem ko na telefonu čekirajo novosti na
facebooku.
Ok gremo k bistvu kar sploh ne zastopim je zakaj je treba te bolhe potem vlačit po rokah in jih
zasipat s poljubcki mislim wtf tega se res ne da gledat. Da ne govorim o 300 selfijih na fbju ko si
tiste 15 centimeterske dlake tlaci k glavi.
A se to samo meni zdi cudno?

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Krivim Paris Hilton.
a ni ta že precej mimo? a niso neki kardasijci sedaj v modi?
cardassian-kardashian.jpg

tisti prvi so zabavni onih drugih ne poznam... baje so moderni.

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Zakaj, le zakaj???!!!

Ker med moškimi ni več Rexov, simpl as that.

Kar se mene tiče, bi zelo želela imeti enega renčečega NO, ampak dokler je moja zlata prinašalka še živa, je ne bom izneverila, tudi če ne živi pri meni. Bi imela občutek , da sem jo izdala.
smirk-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
v kombinaciji s pašteto jih imajo. Drugače so za zamske čudakinje primerne tudi doge.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
tut men je to bruh. Na glas se pa smejem, ko vidim pol dedca od te bejbike. Nek zajeban mudel, širok čez ramena... pol pa z rozasto vrvico šeta tole bolhco:))

Yagi

Fizikalc
24. jan 2008
714
29
28
Nežnejši spol, ki rado živi od tujega dela ni čisto nič drugačen pojav, kot tipi na steroidih in s Pitbull-om, Stafordom na ketni!

P.S. v obeg primerih ni pasma oz. pes nič kriv!

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.456
2.178
113
Citat:
Uporabnik axeton pravi:
Opažam da si skozi več žensk lasti neke majhne pse, ki so razvajeni za znoret, ki smešno bevskajo
in renčijo, ki jih potem vlačijo po nekih sprehodih medtem ko na telefonu čekirajo novosti na
facebooku.
Ok gremo k bistvu kar sploh ne zastopim je zakaj je treba te bolhe potem vlačit po rokah in jih
zasipat s poljubcki mislim wtf tega se res ne da gledat. Da ne govorim o 300 selfijih na fbju ko si
tiste 15 centimeterske dlake tlaci k glavi.
A se to samo meni zdi cudno?

V Ljubljani pravimo tem in podobnim pasmam fužinski p i z dolizec. Ne vem kako imate pa drugje.

Yagi

Fizikalc
24. jan 2008
714
29
28
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Ja sej, take babe bi vsi, na koncu pa jih pretežno opasni frajerji.

Ne bit toliko prepričan, da bi jih vsi. Been there,done that.....and never again !