Želel očarati punco s Kio Ceed pri 240km/h

sad

Guru
24. avg 2007
21.189
9.817
113
Citat:
Uporabnik lager pravi:
Seveda se da 'lepo' peljat z AX-om pri 140, ampak lepo po ravni avtocesti in več kot toliko je brezveze, zato pa imamo tehniko in inženirje, da se stvari non-stop izboljšujejo in povečujejo varnost, čeprav omejitve ostajajo pri 130.
bonk.gif
Ampak namen je da če te začne v AX-u pri 130 zanašat na mokri podlagi, ali pa recimo v 5 let stari BMW 3, imaš v slednji več možnosti da se boš rešil iz kritične situacije.
Glej, vse to razumem in verjamem. Ampak če boš pogledal umotvor voznika uberwagna boš videl, da je z AXom 140 km/h po AC isto kot z Bimerjem čez 300 km/h. V NFS6 verjetno res.
tongue-1.gif
Zato je ves tvoj nadaljni prispevek v bistvu brezpredmeten, seveda pa 100% pravilen.

sad

Guru
24. avg 2007
21.189
9.817
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
res? in kaj naj bi pomenilo napisano?

v moji verziji to pomeni da je žgat 300 z bmwjem isto kretenizem kot 140+ z AXom.
Preberi si natančno svoj umotvor, ne bo težko, sem ti ga že parkrat citiral. Napisal si, da je z AXom 140 km/h (ne 140+) isto kot z BMW-jem 300+ (ne 300
evil.gif

Torej predvidevam, da je zate bolj varno z Bemflnom 300, kot z AXom 140. Pa ti lahko iz prve roke povem, da z ohranjenim AXom 140 km/h se vozit po AC ni nobena nevarnost in tudi ne pustolovščina, kot npr. s Kio 240 km/h
evil.gif
. Je čisto enostavna normalna vožnja. Seveda pa ne z zanemarjenim, iz dveh sestavljenim in nevzdrževanim AX-om. Takrat zna biti pri 140 km/h pa res adrenalinsko. Zgolj toliko. Upam, da bo sedaj bolj jasno. Vnaprej pa kakšne manj senzacionalistične prispodobe uporabljaj.

lager

Pripravnik
3. dec 2008
383
1
16
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik lager pravi:
Seveda se da 'lepo' peljat z AX-om pri 140, ampak lepo po ravni avtocesti in več kot toliko je brezveze, zato pa imamo tehniko in inženirje, da se stvari non-stop izboljšujejo in povečujejo varnost, čeprav omejitve ostajajo pri 130.
bonk.gif
Ampak namen je da če te začne v AX-u pri 130 zanašat na mokri podlagi, ali pa recimo v 5 let stari BMW 3, imaš v slednji več možnosti da se boš rešil iz kritične situacije.
Glej, vse to razumem in verjamem. Ampak če boš pogledal umotvor voznika uberwagna boš videl, da je z AXom 140 km/h po AC isto kot z Bimerjem čez 300 km/h. V NFS6 verjetno res.
tongue-1.gif
Zato je ves tvoj nadaljni prispevek v bistvu brezpredmeten, seveda pa 100% pravilen.

Tudi z bimmerjem se iz 300 na 0 ustaviš hitreje kot z AX-om iz 140 na 0. Pa še to poteka tako gladko, da ne poliješ kave v levi roki, iz sendviča v desni ti pa ne pade paradižnik ven.
evil.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.095
1.271
113
42
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Evo 47 minut nazaj me je na AC pri Naklem prehitel en SMART!!! Že moja je bila 180 km/h on je pa samo vuššš šel mimo
shocked-1.gif

Verjetno je bil brabus. Ampak tist je pa res jajček.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.237
1.396
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
ja sej, ko gre kaj narobe. letiš 200+ po AC, pred tabo pa stoječa kolona. a to je pol čist OK, če ni narobe?
sej nisem imel v mislih kakšne nerešljive situacije 2 sekundi pred trkom, takrat je res že dost vseeno.

Kolikor se spomnim je pri nas na AC omejitev 130km/h. Torej če dirkaš z 200km/h na uro si pač sam zračunaj kje in kako se boš ustavil. Samo če se boš v meni in jaz preživim ti neboš.

kakšna je omejitev je v tem primeru brezpredmetno, ker ni to point debate.

je pa res omejitev 130, vozili smo se tudi že po "podvojeni" omejitvi in brez skrbi, da imam skoz v mislih morebitna "krizna" zaviranja, ustavil se bom pa še vseeno 4x prej kot nekdo z AXom.

aja pa še to... če se zaletim vate in ti preživiš.. a me boš kr nabil? goddamn, res upam da bi me. bi imel zastonj popravljen avto. oziroma bi si kar po novega šel
cool-1.gif

Bi črve poslal po novega ? Ali kaj točno bi naredil 2m pod zemljo s kamnom nad sabo ?
Če ti ubiješ mojo familijo verjami da boš tam končal. Z vsemi kaj so ti dragi.
Zob za zob.... oko za oko.

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
ksz

smo že ugotovil, kok konjev je imet ta RPC da je letel 240?
Za to brzino jih mora biti 230-250

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Ax se prou dobr drži ovinkov. Nevem zakaj vsi tko pljuvate te stare avte. Prou dobr se vozijo, občutek na volani je bombastičen pa še zdi se ti kot da gre 100 več kukr gre v resnici. Zakon!

Z AXom sem jaz bil dostikrat marsikomu pain in the ass, ker 1.1i leti ko [censored]. Tako nedolžen zgleda, samo prva, druga, to gre
smile-1.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.151
4.132
113
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
ksz

smo že ugotovil, kok konjev je imet ta RPC da je letel 240?
Za to brzino jih mora biti 230-250

Za tako brzino je dovolj precej manj konjev. Po drugi strani rabiš pa pravi menjalnik oz. vsaj drugačen končni prenos ...

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Evo 47 minut nazaj me je na AC pri Naklem prehitel en SMART!!! Že moja je bila 180 km/h on je pa samo vuššš šel mimo
shocked-1.gif

Verjetno je bil brabus. Ampak tist je pa res jajček.

Koliko pa sploh je tega v Sloveniji ? Jaz sem enkrat videl enega temnega (morda metalik temno vijolicast ali kobaltno moder ? nekaj takega) v Ljubljani. Bi rekel, da je precej eksoticna igraca, redki se spomnijo za to denar metat.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.268
113
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Kolikor se spomnim je pri nas na AC omejitev 130km/h. Torej če dirkaš z 200km/h na uro si pač sam zračunaj kje in kako se boš ustavil. Samo če se boš v meni in jaz preživim ti neboš.

kakšna je omejitev je v tem primeru brezpredmetno, ker ni to point debate.

je pa res omejitev 130, vozili smo se tudi že po "podvojeni" omejitvi in brez skrbi, da imam skoz v mislih morebitna "krizna" zaviranja, ustavil se bom pa še vseeno 4x prej kot nekdo z AXom.

aja pa še to... če se zaletim vate in ti preživiš.. a me boš kr nabil? goddamn, res upam da bi me. bi imel zastonj popravljen avto. oziroma bi si kar po novega šel
cool-1.gif

Bi črve poslal po novega ? Ali kaj točno bi naredil 2m pod zemljo s kamnom nad sabo ?
Če ti ubiješ mojo familijo verjami da boš tam končal. Z vsemi kaj so ti dragi.
Zob za zob.... oko za oko.

mislim da sva se v štartu pogovarjala če se pač zaletim vate in ne da ti pobijem familijo. če bi se samo zabil pač vate in bi ti preživel pa me "naučil kozjih molitvic", bi čisto normalno kupil avto z odškodnino, ki bi jo dobil, če bi ti pa dejansko pobil familijo, bi se pa pomoje že kr sam fentu, nebi imel ti nobenega dela.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
ksz

če v e30 pri dobrih 220 nič ne trese pa tudi v ax-u ne pri 140 nebi smel . sam itak e30 al pa ax ne moreš primerjat. opa, pa je e30 10 let starejši. (vem so ax-e začel delat 1986 ampak teh ziher ni več, TB ima ziher 1990 + letnik)

Nazadnje urejeno:

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.401
235
63
Ne vem, zakaj se usajate, da je lahek avto pri visokih hitrostih problem - Twingo z nastavljivim podvozjem je pri 260km/h popolnoma miren.
wink-1.gif

LP,

Milan